My Signet

/ IP Private Network (IP-PN)

De schaalbare oplossing voor kleine én grote netwerken

/ Wat is een Private Network (IP-PN)?

IP-PN staat voor IP-Private Network en zorgt ervoor dat twee of meerdere locaties met elkaar verbonden zijn en bovendien gescheiden is van het publiekelijke internet. Met als gevolg een minimale latency en een optimale performance van je applicaties.

Met een IP Private Network profiteert u dus van de routeringsfunctionaliteiten van OSI-laag 3, maar met de voordelen van de switchtingsmogelijkheden van OSI-laag 2. Omdat al uw locaties in dit netwerk niet publiekelijk bereikbaar zijn via het internet, zorgt dit voor een grote mate van veiligheid en bescherming tegen bijvoorbeeld DDoS-aanvallen.

U kiest voor deze oplossing wanneer u, zonder tussenkomst van IPSEC-VPN LAN-routers een veilig netwerk wilt creëren voor uw onderlinge datatransport voor uw LAN met hoge snelheden.

/ Een Private Network op basis van OSI-laag 3, gescheiden van het internet

Met de netwerkoplossing IP Private Network van Signet creëert u één veilig privaat netwerk tussen twee of meerdere vestigingen en/of datacenters. Netwerkscheiding vindt plaats op basis van OSI-laag 3, maar is volledig gescheiden van het publieke internet. Dit zorgt voor een zeer goed beheersbare  en schaalbare netwerkoplossing voor kleine tot zeer grote netwerken, omdat zaken zoals jitter, packetloss en delay erg voorspelbaar zijn.

/ IP Private Network van Signet

De voordelen van IP Private Network (IP-PN) van Signet op een rij:

  • IP Private Network is leverbaar op alle snelheden, zonder gebruik te maken van dure highperformance-apparatuur op de te koppelen vestigingen.
  • Elke vestiging houdt een eigen IP-netwerksegment.
  • IP Private Network is leverbaar in combinatie met alle verbindingen van Signet. Hiermee is de Private Network oplossing van Signet voor al uw locaties in te zetten.
  • Uw dataverkeer wordt in het redundant uitgevoerde MPLS/VPLS-corenetwerk van Signet getransporteerd.
  • Geen standaard diensten, maar altijd maatwerk. Ook voor uw IP Private Network-oplossing ontwikkelen wij de best passende oplossing op maat.

/ Snelle en veilige gegevensoverdracht binnen uw betrouwbare infrastructuur

Een Private Network maakt dit allemaal mogelijk. U krijgt voorspelbare snelheid zonder in te boeten op de betrouwbaarheid/beveiliging van uw infrastructuur. Door de managed routers en een centrale firewall van Signet heeft u bovendien geen omkijken meer naar de Private Network oplossing.

/ Meer mogelijkheden

Deze netwerkoplossing is uitermate geschikt voor het redundant uitvoeren van uw bedrijfsnetwerk met onze Fiber Care-oplossing.

Een IP Private Network is ook te combineren met andere netwerkoplossingen zoals Metro Ethernet Connect en IPSEC-VPN.

/ Laat u adviseren voor de beste oplossing op maat

Bent u op zoek naar een partner die de prestaties van uw netwerk net zo serieus neemt als uzelf? Vraag dan nu een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze specialisten. Al 25 jaar creëren wij netwerkoplossingen voor bedrijven van ieder formaat. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we speciaal voor uw bedrijf kunnen aanbieden.