My Signet

/ IP Private Network (IP-PN)

Een schaalbare oplossing voor kleine én grote netwerken

/ Een netwerk op basis van OSI-laag 3, gescheiden van het internet

Met de netwerkoplossing IP Private Network creëert u één veilig privaat netwerk tussen twee of meerdere vestigingen en/of datacenters. Netwerkscheiding vindt plaats op basis van OSI-laag 3, maar is volledig gescheiden van het publieke internet. Dit zorgt voor een zeer goed beheersbare  en schaalbare netwerkoplossing voor kleine tot zeer grote netwerken, omdat zaken zoals jitter, packetloss en delay erg voorspelbaar zijn.

Met een IP Private Network profiteert u van de routeringsfunctionaliteiten van OSI-laag 3, maar met de voordelen van de switchtingsmogelijkheden van OSI-laag 2. Omdat al uw locaties in dit netwerk niet publiekelijk bereikbaar zijn via het internet, zorgt dit voor een grote mate van veiligheid en bescherming tegen bijvoorbeeld DDoS-aanvallen. U kiest voor deze oplossing wanneer u, zonder tussenkomst van IPSEC-VPN LAN-routers een veilig netwerk wilt creëren voor uw onderlinge datatransport voor uw LAN met hoge snelheden.

/ Waarom een IP Private Network-oplossing?

De voordelen van IP Private Network (IP-PN) op een rij:

  • IP Private Network is leverbaar op alle snelheden, zonder gebruik te maken van dure highperformance-apparatuur op de te koppelen vestigingen.
  • Elke vestiging houdt een eigen IP-netwerksegment.
  • IP Private Network is leverbaar in combinatie met alle verbindingen van Signet.
  • Uw dataverkeer wordt in het redundant uitgevoerde MPLS/VPLS-corenetwerk van Signet getransporteerd.

/ Meer mogelijkheden

Deze netwerkoplossing is uitermate geschikt voor het redundant uitvoeren van uw bedrijfsnetwerk met onze Fiber Care-oplossing.

Een IP Private Network is ook te combineren met andere netwerkoplossingen zoals Metro Ethernet Connect en IPSEC-VPN.

/ Laat u adviseren voor de beste oplossing op maat

Bent u op zoek naar een partner die de prestaties van uw netwerk net zo serieus neemt als uzelf? Vraag dan nu een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze specialisten. Al 25 jaar creëren wij netwerkoplossingen voor bedrijven van ieder formaat. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we speciaal voor uw bedrijf kunnen aanbieden.