My Signet

/ Zakelijk glasvezel

Keuze uit 40+ netwerkleveranciers, het snelste zakelijk internet

Is er zakelijk glasvezel in uw buurt?

/ Waarom zakelijk glasvezel voor uw onderneming?

Een snelle en stabiele internetverbinding is cruciaal voor de bedrijfscontinuïteit. Videoconferencing is door remote werken gemeengoed geworden en steeds meer applicaties en opslag worden buiten de deur geplaatst. Dit vereist stabiliteit en voldoende bandbreedte van de internetverbinding. Zakelijk glasvezel maakt dit alles mogelijk.

Kiest u voor zakelijk glasvezel van Signet dan bent u verzekerd van de beste verbinding, dankzij onze diversiteit aan netwerkpartners en persoonlijk advies op basis van 25 jaar ervaring. Omdat wij standaard een non-overboekte (niet-versneden) glasvezelverbinding leveren, bent u bovendien verzekerd van de gevraagde snelheid. Zijn er verstoringen? Deze lossen we direct voor u op, zodat u zich kunt focussen op uw core business. Dat is de garantie van Signet als uw netwerkpartner.

/ Daarom zakelijk glasvezel van Signet

Altijd en overal online

✔ Kies uit 40+ netwerken ✔ Landelijke backbone met 22 datacenters ✔ Eigen glasvezelnetwerk in Arnhem.

Betrouwbaar en stabiel internet

✔ 24/7 monitoring ✔ Technische helpdesk altijd bereikbaar ✔ Toegang tot online klantportaal ✔ DDoS-bescherming.

De beste oplossing op maat

✔ Sinds 1996 ✔ Persoonlijke service ✔ Advies op maat ✔ 25 jaar kennis en ervaring ✔ISO gecertificeerd.

“Connectiviteit moet gegarandeerd snel, accuraat en veilig zijn. Dat wordt ons uit handen genomen door Signet.” -  Bob Klijnee, Manager Operations Facilitair bij AFAS Live. Bekijk de videocase

/ Kies het zakelijk glasvezel internetabonnement dat bij u past

Met zakelijk glasvezelinternet van Signet bent u verzekerd van betrouwbaar en stabiel zakelijk internet afgestemd op uw wensen tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. U kunt kiezen uit drie servicelevels (SLA’s): Essential, Business en Enterprise. U betaalt dus niet onnodig veel voor een snelheid die u niet nodig heeft. Heeft u op een gegeven moment toch meer snelheid of extra sevice nodig? Wij helpen u graag met de best passende oplossing.

Essential
Business
Enterprise
Snelheid 50 Mbps tot 500 Mbps 50 Mbps tot 10 Gbps 50 Mbps tot 10 Gbps
Uptime-garantie 99,60% 99,90% 99,95%
Support 8x5 helpdesk 8x5 support engineering 24x7 support engineering

Security Inclusief DDoS-bescherming Inclusief DDoS-bescherming

/ Onbezorgd en veilig online

Onze oplossingen, netwerkspecialisten en interne processen zijn erop ingericht om u en uw medewerkers te helpen onbezorgd en veilig online te kunnen werken.

  • Ons Anti-DDoS beschermingsplatform grijpt automatisch in wanneer een aanval of dreiging wordt gesignaleerd op uw verbinding.

  • Alle verkeer wordt binnen Nederlandse en in ieder geval Europese wet- en regelgeving afgehandeld. Bovendien zijn onze netwerkcomponenten zorgvuldig gekozen en gaan we alleen samenwerkingen aan met solide, Europese fabrikanten.

  • Uw netwerk wordt door onze netwerkspecialisten 24/7 bewaakt om eventuele storingen of calamiteiten snel te verhelpen. Hier hoeft u zich geen zorgen over te maken.

Signet is ISO 27001, ISO 9001 en NEN 7510 gecertificeerd. Hiermee voldoen wij aan de hoogste internationale veiligheidsnormen voor informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement.

“We beseffen ons maar al te goed hoeveel data er over de lijn gaat. Dat we gebruikmaken van een dubbele verbinding via verschillende providers geeft een geruststellend gevoel” -  Marcel Verdonk, IT-Manager bij BenQ Europe. Bekijk de klantcase

/ Zakelijk glasvezel voor uw bedrijfslocatie(s)

Is snel en betrouwbaar internet een must voor uw onderneming? 

Wij werken samen met meer dan 40 lokale, nationale en internationale netwerkleveranciers in Nederland en Europa. Dit maakt het mogelijk om overal een geschikte, redundante, internetoplossing te leveren. Daarbij bent u niet afhankelijk van één provider, maar bent u gegarandeerd van de beste verbinding die voor uw vestiging(en) beschikbaar is. Hiermee maken we flexibel, schaalbaar en razendsnel internet voor iedere organisatie toegankelijk. Doe de postcodecheck bovenaan deze pagina en ontdek de mogelijkheden van zakelijk glasvezel voor uw bedrijf.

/ Aanvullende diensten over glasvezel

Signet biedt verschillende aanvullende diensten waarmee u uw zakelijk glasvezelverbinding kunt uitbreiden. Hiermee wordt het mogelijk om bijvoorbeeld online te bellen of uw netwerk strenger te beveiligen.

Zakelijke telefonie
Onbeperkt bellen via het internet (VoIP), tot 60% goedkoper!

Fiber Care
Altijd online dankzij back-upverbindingen via DSL en/of mobiel internet.

Zakelijke netwerkoplossing
Creëer een slimme beheersbare netwerkoplossing zoals een private network of SD-WAN om meerdere apparaten te koppelen of vanaf 1 locatie meerdere verbindingen te realiseren.

Cloud Connect
Een directe en veilige verbinding met uw clouddiensten.

/ Een greep uit onze klanten

Klanten

De Rooi Pannen
"Het onderbrengen van verschillende locaties bij één leverancier voorkomt niet alleen dubbele kosten, maar maakt alles ook een stuk makkelijker en flexibeler voor ons. Mede door de kennis in huis, korte lijnen en additionele diensten zoals DDoS-mitigatie hebben wij gekozen voor Signet.“ - Peter Verhoeven. Hoofd IT De Rooi Pannen
Het Familievarken
“Onze hightech manier van werken, ‘data driven farming’, vindt nu plaats dankzij de kwalitatief hoogwaardige glasvezelinternetverbinding van Signet, waar we echt 100% op kunnen vertrouwen. En dat in een buitengebied als dit.” - Tjacko Sijpkens, eigenaar van Big Development en initiatiefnemer van Het Familievarken.
IPHandlers

"Als één schakel in het proces stilvalt, ligt onze business plat. We moeten daarom altijd kunnen vertrouwen op een veilige en stabiele internetverbinding. Tijdens piekmomenten schalen we de capaciteit tijdelijk op door middel van 4G in aanvulling op de bestaande glasvezelverbinding. Dit werkt perfect!" - Mark Loos, directeur IPHandlers

/ Veelgestelde vragen over glasvezel voor bedrijven

Meer informatie over overstappen op zakelijk glasvezel

/ Zakelijke glasvezelverbinding nodig voor uw bedrijf?

Bent u op zoek naar een partner die de prestaties van uw internetverbinding net zo serieus neemt als uzelf? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we speciaal voor uw bedrijf kunnen aanbieden.