My Signet

/ Zakelijk glasvezel

Toekomstbestendig, schaalbaar en razendsnel internet

Bekijk de beschikbare verbindingen op uw locatie

/ Tijdelijk met extra bandbreedte

Signet bestaat dit jaar maar liefst 25 jaar! We zorgen ervoor dat onze klanten altijd en overal online zijn: toen, nu én in de toekomst. Ons 25-jarig jubileum vieren we en dat doen we graag met u. Bij iedere nieuwe glasvezelverbinding verdubbelen wij de bandbreedte. Profiteer nu van deze speciale jubileumkorting die uw volledige contractperiode bij Signet geldig blijft. Bekijk hieronder de actievoorwaarden.

/ Internet dat met u meegroeit

Groeit uw onderneming exponentieel of doet u juist een stapje terug? Dan is het fijn om een flexibele en schaalbare internetoplossing te hebben die met u meebeweegt. Zakelijk glasvezel stelt uw bedrijf in de gelegenheid om in capaciteit te blijven groeien.

Profiteer van stabiel en betrouwbaar zakelijk internet tot snelheden van 10 Gbit/s (10000 Mbit/s) zonder overboeking met een beschikbaarheidsgarantie tot en met 99,95%. Bij elke verbinding ontvangt u een vast IPv4-adres en IPv6-subnet en kunt u altijd gratis terugvallen op onze servicedesk voor vragen en ondersteuning. Indien gewenst breidt u deze ondersteuning uit naar 24/7-support.

/ Kies het internetabonnement dat bij u past

Met zakelijk internet van Signet bent u verzekerd van betrouwbaar en stabiel zakelijk internet afgestemd op uw wensen tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. U kunt kiezen uit drie servicelevels: Essential, Business en Enterprise.

/ Waarom zakelijk glasvezel?

Benieuwd naar wat zakelijk glasvezel voor u kan betekenen? In onze blogpost hebben we alle voordelen tegenover andere vormen van internet voor u op een rij gezet.

/ Overstappen naar zakelijk glasvezel?

Bent u enthousiast maar heeft u nog niet helemaal scherp in beeld hoe een overstap naar zakelijk glasvezel soepel kan verlopen? Voor een zakelijke glasvezelverbinding wordt de locatie van uw bedrijf aangesloten op het meest geschikte glasvezelnetwerk. Signet is een netwerkonafhankelijke internetserviceprovider en werkt intensief samen met meer dan 40 glasvezel-, DSL- en mobiele providers in Europa. Hierdoor zijn wij in staat om ongeacht uw locatie een passende netwerkverbinding te leveren. Overstappen naar zakelijk glasvezel hoeft dus geen grote stap te zijn.

Direct weten welke beschikbare zakelijke glasvezelverbindingen voor uw onderneming beschikbaar zijn? Doe de postcodecheck om te zien wat er op uw adres beschikbaar is of neem contact op voor advies op maat.

/ Meer mogelijkheden

U kunt uw glasvezelabonnement uitbreiden met zakelijke telefonie via SIP Trunk of een van onze zakelijke netwerkoplossingen zoals SD-WAN, IP-PN of IPSEC-VPN. Daarnaast zijn er add-ons beschikbaar, waaronder een managed router, extra subnet, anti-DDoS of Fiber Care.

/ Bent u ergens naar op zoek?

We weten dat tijd erg belangrijk is, daarom willen we dat u snel en eenvoudig vindt wat u zoekt.

/ Hoe kan Signet u helpen?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of lees meer in onze brochure.

Meer informatie?
Stel uw vraag in de chat rechtsonder in het scherm, telefonisch via (085) 7470000 of gebruik het contactformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.