signON

/ Zakelijk glasvezel

Toekomstbestendig, schaalbaar en razendsnel internet

Bekijk de beschikbare verbindingen op uw locatie

/ Internet dat met u meegroeit

Groeit uw onderneming exponentieel of doet u juist een stapje terug? Dan is het fijn om een flexibele en schaalbare internetoplossing te hebben die met u meebeweegt. Zakelijk glasvezel stelt uw bedrijf in de gelegenheid om in capaciteit te blijven groeien.

Profiteer van stabiel en betrouwbaar zakelijk internet tot snelheden van 10 Gbit/s (10000 Mbit/s) zonder overboeking met een beschikbaarheidsgarantie tot en met 99,95%. Bij elke verbinding ontvangt u een vast IPv4-adres en IPv6-subnet en kunt u altijd gratis terugvallen op onze servicedesk voor vragen en ondersteuning. Indien gewenst breidt u deze ondersteuning uit naar 24/7-support.

/ Kies het internetabonnement dat bij u past

Met zakelijk internet van Signet bent u verzekerd van betrouwbaar en stabiel zakelijk internet afgestemd op uw wensen tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. U kunt kiezen uit drie servicelevels: Essential, Business en Enterprise.

/ Waarom zakelijk glasvezel?

Benieuwd naar wat zakelijk glasvezel voor u kan betekenen? In onze blogpost hebben we alle voordelen tegenover andere vormen van internet voor u op een rij gezet.

/ Overstappen naar zakelijk glasvezel?

Bent u enthousiast maar heeft u nog niet helemaal scherp in beeld hoe een overstap naar zakelijk glasvezel soepel kan verlopen? Voor een zakelijke glasvezelverbinding wordt de locatie van uw bedrijf aangesloten op het meest geschikte glasvezelnetwerk. Signet is een netwerkonafhankelijke internetserviceprovider en werkt intensief samen met meer dan 40 glasvezel-, DSL- en mobiele providers in Europa. Hierdoor zijn wij in staat om ongeacht uw locatie een passende netwerkverbinding te leveren. Overstappen naar zakelijk glasvezel hoeft dus geen grote stap te zijn.

Direct weten welke beschikbare zakelijke glasvezelverbindingen voor uw onderneming beschikbaar zijn? Doe de postcodecheck om te zien wat er op uw adres beschikbaar is of neem contact op voor advies op maat.

/ Actueel aanbod zakelijk glasvezelinternet

Om een glasvezelverbinding voor het gehele bedrijfsleven in alle regio’s mogelijk te maken, werken wij intensief samen met verschillende glasvezelnetwerken. Bekijk hieronder de actuele samenwerkingsacties en profiteer mee van de vele voordelen die glasvezel te bieden heeft.

  • Veghel, Erp, Schijndel in samenwerking met Glasnet Veghel B.V.

  • De Kempen in samenwerking met Brofiber

  • Oss in samenwerking met E-Fiber

  • De Kade Eindhoven in samenwerking met Breedband Regio Eindhoven

/ Meer mogelijkheden

U kunt uw glasvezelabonnement uitbreiden met zakelijke telefonie of een van onze zakelijke netwerkoplossingen zoals SD-WAN, IP-PN of IPSEC-VPN. Daarnaast zijn er add-ons beschikbaar, waaronder een managed router, extra subnet, anti-DDoS of Fiber Care.

/ Bent u ergens naar op zoek?

We weten dat tijd erg belangrijk is, daarom willen we dat u snel en eenvoudig vindt wat u zoekt.

/ Liever iemand persoonlijk spreken?

Heeft u een vraag voor een van onze specialisten? Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden die wij speciaal voor uw bedrijf kunnen aanbieden. Hierdoor is er altijd een passende oplossing welke aansluit op uw business.