My Signet

/ Over Signet

/ Onze missie

Signet heeft ruim 20 jaar ervaring in de connectiviteitsbranche. Wij zetten ons iedere dag in om de zakelijke markt te ontzorgen met het beste internet en intelligente netwerkoplossingen. Door gebruik te maken van lokale, nationale en internationale netwerken heeft Signet voor iedere organisatie –  van mkb tot aan multinational –  een passende carrier-neutrale connectiviteitsoplossing.

Download hieronder onze brochure en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

/ Altijd en overal online

Al sinds 1996 is Signet de netwerkonafhankelijke internetprovider voor de zakelijke markt. Wij zijn in staat om op vrijwel elke locatie in Europa connectiviteitsdiensten te leveren, uw vestiging(en) aan te sluiten en meerdere locaties moeiteloos aan elkaar te koppelen.

/ Onze persoonlijke benadering maakt het verschil

Wij zijn uw centrale aanspreekpunt voor de gehele connectiviteitsketen. Met een persoonlijke benadering en kennis van zaken nemen wij graag de zorg uit handen. Heeft u extra hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar met deskundig advies en lossen eventuele incidenten adequaat voor u op. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

/ Het team

Onze specialisten staan tot uw beschikking om uw uitdagingen samen met u aan te gaan. Door onze snelle service, deskundige supportmedewerkers, de beste netwerkengineers en onze oplossingsgerichte mentaliteit stellen wij het succes van onze klanten centraal.

Signet, Breedband en DDS zijn de connectivitieitsspecialisten onder de vlag van team.blue, een krachtige Europese speler in IT-oplossingen. Met een team van 1400 professionals delen en combineren we relevante kennis, expertise en andere middelen, waardoor we als Signet sneller en efficiënter de beste oplossing voor u mogelijk maken.