My Signet

/ Over Signet

/ Wij zijn Signet

Signet heeft ruim 25 jaar ervaring in de connectiviteitsbranche. Wij zetten ons iedere dag in om de zakelijke markt te ontzorgen met het beste internet en intelligente netwerkoplossingen. Dat doen we met ons expertteam in Eindhoven én Arnhem. Benieuwd naar wie we zijn en met welke diensten wij uw organisatie kunnen helpen? Neem contact met ons op via het contactformulier, mail naar info@signet.nl of bel naar (085) 747 00 00.

/ Signet 25 jaar - een reis door de tijd

We stonden met onze connectiviteitsdiensten aan de voet van de digitale revolutie. Met een focus op zakelijk internet en ontzorging op het gebied van connectiviteit, werd in 1996 Signet opgericht. In een kwart eeuw is er veel veranderd, maar niet onze passie om het meeste uit technologie te halen! Benieuwd naar het Signet van toen, het Signet nu én dat van de toekomst? Reis met ons mee door de tijd.

/ ISO certificering

Signet is ISO 27001, ISO 9001 en NEN 7510 gecertificeerd. U kunt u er op vertrouwen dat de processen, de kwaliteit en de veiligheid bij ons geborgd is.

/ Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel

We hechten veel waarde aan onze informele en persoonlijke omgang met collega’s alsook de manier waarop we met onze klanten omgaan. Bij Signet streven we naar een hoge klanttevredenheid, persoonlijk contact en kwalitatief goede dienstverlening.  Samen delen we de passie om onze klanten het best mogelijke te bieden op een vriendelijke en vlotte manier! Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

/ Een unieke positie met een compleet aanbod

Signet, Breedband en DDS zijn de connectivitieitsspecialisten onder de vlag van team.blue, een krachtige Europese speler in IT-oplossingen. Met een team van 1400 professionals delen en combineren we relevante kennis, expertise en andere middelen, waardoor we als Signet sneller en efficiënter de beste oplossing voor u mogelijk maken.