/ Over Signet

/ Onze missie

Het internet opent een wereld aan informatie. Het is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven aangezien we ieder moment van de dag online willen zijn. Dat is wat er verwacht wordt en dat is onze missie. Signet is opgericht in 1996 en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende zakelijke Internet Service Provider.

/ 100% zakelijk internet & telecom

Door onze samenwerking met meer dan 30 glasvezel- en diverse DSL-netwerken halen we een dekking van 90% op zakelijke netwerken in Nederland, waar anderen op 50% blijven steken. Hiermee kun je landelijk elke vestiging en thuiswerker aansluiten en meerdere locaties onderling koppelen.

/ Persoonlijke benadering

Persoonlijke service met aandacht voor jouw belangen, dat is waar wij naar streven. Daarom krijg je een vast contactpersoon bij onze servicedesk, dat is wel zo prettig. Wij benaderen jou zoals wij zelf benaderd zouden willen worden. Met kennis van zaken, no-nonsense en met een vleugje humor. Pas als jij tevreden bent zijn wij dat ook.

/ Het team

Het Signet-team bestaat uit enthousiaste en gedreven collega’s. Door de structuur van onze organisatie zijn de lijnen kort en de medewerkers betrokken. Als onderdeel van de TransIP Group maken we deel uit van ruim 250 professionals.