signON

/ Over Signet

/ Onze missie

Wij zijn het alternatief voor de grote en gevestigde connectiviteitsaanbieders en bieden de best passende oplossing aan bedrijven die op zoek zijn naar een onafhankelijke betrouwbare partner. We doen dit met een persoonlijke benadering en treden op als single-point-of-contact voor de gehele connectiviteitsketen.

/ 100% zakelijke connectiviteit

Door onze samenwerking met meer dan 40 glasvezel- en DSL-netwerken in Europa zijn we in staat om op vrijwel elke locatie in Europa internet te leveren, jouw vestiging aan te sluiten en meerdere vestigingen moeiteloos aan elkaar te knopen.

/ Persoonlijke benadering

We streven naar persoonlijke service met aandacht voor jouw belangen. Wij benaderen jou zoals wij zelf benaderd willen worden. Met kennis van zaken, no-nonsense en met een vleugje humor. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

/ Het team

Het Signet-team bestaat uit enthousiaste en gedreven collega’s. Door de structuur van onze organisatie zijn de lijnen kort en de medewerkers betrokken. Als onderdeel van team.blue maken we deel uit van team van ruim 1000 professionals.