signON

/ Over Signet

/ Onze missie

Signet is dé partner voor bedrijfskritische netwerkoplossingen. Door gebruik te maken van lokale, nationale en internationale netwerken heeft Signet voor iedere organisatie –  van mkb tot aan multinational –  een passende carrier-neutrale connectiviteitsoplossing.

/ Altijd online

Al sinds 1996 is Signet de netwerkonafhankelijke internetprovider voor de zakelijke markt. Wij zijn in staat om op vrijwel elke locatie in Europa connectiviteitsdiensten te leveren, uw vestiging(en) aan te sluiten en meerdere locaties moeiteloos aan elkaar te koppelen.

/ Onze persoonlijke benadering maakt het verschil

Wij zijn uw centrale aanspreekpunt voor de gehele connectiviteitsketen. Met een persoonlijke benadering en kennis van zaken nemen wij graag de zorg uit handen. Heeft u extra hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar met deskundig advies en lossen eventuele incidenten adequaat voor u op. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

/ Het team

Het Signet-team bestaat uit enthousiaste en gedreven collega’s die vanuit voornamelijk ons kantoor in Eindhoven klanten in heel Nederland en Europa bedienen. Door de structuur van onze organisatie zijn de lijnen kort en de medewerkers betrokken.

Signet is als zelfstandig merk onderdeel van team.blue Nederland. Naast Signet behoren onder andere TransIP en Proserve tot deze krachtige digitale enabler voor ondernemers. Als team met ruim 1200 professionals delen en combineren we relevante kennis, expertise en andere middelen, waardoor we als Signet sneller en efficiënter de beste oplossing voor u mogelijk maken.