My Signet

/ Zakelijk xDSL

Bekijk de beschikbare verbindingen op uw locatie

/ Kostenefficiënt en ideaal als back-upverbinding

Een zakelijke DSL-verbinding van Signet is een gedegen koperverbinding voor kleinere ondernemingen of geschikt als back-up voor uw primaire glasvezel- of straalverbinding. DSL-verbindingen zijn inzetbaar als internetverbinding maar ook uitermate geschikt als redundante verbinding voor een zakelijke netwerkoplossing.

Wij leveren alle DSL-vormen zoals ADSL, VDSL, VVDSL, BVVDSL en SDSL met een maximale snelheid van 200 Mbit/s.

/ Kies het internetabonnement dat bij u past

Met zakelijk internet van Signet bent u verzekerd van betrouwbaar en stabiel zakelijk internet afgestemd op uw wensen tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. U kunt kiezen uit drie servicelevels: Essential, Business en Enterprise.

/ Europese netwerkdekking

Dankzij intensieve samenwerkingen met meer dan 40 glasvezel-, DSL- en mobiele providers kunnen we op vrijwel elke locatie binnen Europa DSL leveren. 

Afhankelijk van uw eisen betreffende beschikbaarheid, performance en security zijn wij in staat altijd een oplossing te bieden die hier het beste bij aansluit. Ook krijgt u één aanspreekpunt voor uw gehele connectiviteitsketen.

/ Meer mogelijkheden

U kunt uw DSL-abonnement uitbreiden met een managed router of extra subnet.

/ Laat u adviseren voor de beste internetoplossing op maat

Bent u op zoek naar een partner die de prestaties van uw internetverbinding net zo serieus neemt als uzelf? Wij helpen u graag om te zien wat er op uw locatie(s) mogelijk is.