My Signet

/ Zakelijk internet

Kies uit meer dan 40 netwerken

Bekijk de beschikbare verbindingen op uw locatie

/ Zakelijk internet van Signet

Al sinds 1996 is Signet de netwerkonafhankelijke internetprovider voor de zakelijke markt. Met zakelijk internet van Signet bent u verzekerd van betrouwbaar en stabiel zakelijk internet afgestemd op uw wensen tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wij werken samen met meer dan 40 glasvezel-, DSL- en mobiele providers. Hierdoor zijn wij in staat om op vrijwel elke locatie in Europa zakelijk internet te leveren.

/ Onze internetoplossingen

Glasvezelinternet

Internet tot snelheden van 10 Gbit/s zonder overboeking met een zeer hoge beschikbaarheidsgarantie.

xDSL-internet

Internetverbinding voor kleinere ondernemingen. Uitermate geschikt voor uw redundante netwerkoplossing.

Mobiel internet

Internet op vrijwel elk denkbare locatie zoals bouwketen of evenement en ideaal als back-up.

/ Kies het zakelijk internetabonnement dat bij u past

Onze zakelijke glasvezel- en xDSL-verbindingen zijn in drie varianten beschikbaar: Essential, Business en Enterprise. Doe onze postcodecheck om in een oogopslag te zien wat er op uw adres beschikbaar is.

Benieuwd welke variant het meest geschikt is voor uw bedrijf of biedt de postcodechecker niet het gewenste resultaat? Neem contact op voor advies op maat.

/ Zakelijk internet via glasvezel, xDSL of draadloos?

Glasvezel biedt u een schaalbare en razendsnelle verbinding met een zeer hoge capaciteit. Omdat wij standaard een non-overboekte (niet-versneden) verbinding leveren, bent u verzekerd van de gevraagde snelheid.

Een (kleinzakelijke) xDSL-verbinding is daarentegen gevoeliger voor externe factoren zoals afstand tot de wijkcentrale en de kwaliteit van de beschikbare aderparen. Dit maakt het beter geschikt als kostenefficiënte oplossing of als back-up voor uw glasvezelverbinding. Is er nabij uw locatie geen bedrade verbinding mogelijk - voor glasvezel of xDSL - en is het aanleggen ervan te kostbaar? Dan biedt draadloos internet via een 3G/4G/5G-netwerk of een straalverbinding uitkomst. Met een mobiel data-abonnement ontvangt u een simkaart met data-abonnement. Bij een straalverbinding creëren we via een antenne een verbinding met een mast in de buurt van uw bedrijfspand.

Waar uw bedrijfslocatie zich ook bevindt en welke verbinding en snelheid u ook wenst: dankzij de bovenstaande technieken, onze vele samenwerkingen en jarenlange expertise bent u altijd verzekerd van een passende internetoplossing. Onze specialisten helpen u graag verder.

/ Wie gebruiken zakelijk internet van Signet?

De Rooi Pannen
Educatie en connectiviteit zijn een perfecte match, ongeacht de locatie.
Amari Holdings
In de maakindustrie is de gehele keten van productie tot levering steeds meer afhankelijk van IT. 
JLL
Internationale connectiviteitsoplossingen voor wereldleider in vastgoedadvies JLL.

Klanten

/ Laat u adviseren voor de beste internetoplossing op maat

Bent u op zoek naar een partner die de prestaties van uw internetverbinding net zo serieus neemt als uzelf? Wij helpen u graag om te zien wat er op uw locatie(s) mogelijk is.