My Signet

/ Partnerprogramma

Samen bouwen aan succes

/ Aftermovie Signet Partner Event

Op donderdag 3 oktober 2019 vond ons Partner Event plaats in het Philips Stadion in Eindhoven. Hierbij een impressie van de informele middag. Eendracht maakt macht is een belangrijk motto binnen PSV en binnen Signet. Dit is wat we met ons partnerprogramma willen bereiken, elkaar versterken en onze klanten centraal stellen.

/ Afhankelijkheid van connectiviteit neemt toe

Informatie digitaliseert en dient altijd beschikbaar te zijn. Steeds meer bedrijfsprocessen worden via het internet ontsloten en de hoeveelheid data die wordt uitgewisseld, neemt in een rap tempo toe. Bedrijven worden hierdoor steeds afhankelijker van altijd werkende verbindingen die voldoen aan hun wensen en behoeftes.

/ Onafhankelijke betrouwbare partner

We zijn continu op zoek naar partners die gespecialiseerd zijn in netwerkbeheer, IT-automatisering en –advisering en telecommunicatie. Partners die behoefte hebben aan een onafhankelijke betrouwbare connectiviteitsprovider met een persoonlijke benadering waarbij ons aanbod onderdeel uitmaakt van de totaaloplossing richting hun klanten.

/ Partnerprogramma

Interesse om partner te worden? We hebben voor elk type partner een passend partnerprogramma. Van een laagdrempelig instapmodel zonder omzet- of afzetverplichting tot een white label-variant. Zo kunnen zowel kleinere als grotere partners profiteren van de voordelen die het programma biedt:

  • Dedicated partner management
  • Eigen partnerportal
  • Jaarlijks extra incentive(s)
  • Verkoop- en marketingondersteuning
  • Partnercommissie
  • Product- en verkooptrainingen
  • 24/7 support

/ Ambassador

Elk ICT-bedrijf kan Ambassador worden. Bij dit instapmodel heeft u geen omzet- of afzetverplichting en kunt u via een vastomlijnd proces een lead bij Signet aanleveren. Deze wordt vervolgens door ons opgepakt. Zodra de lead klant is geworden, ontvangt u een eenmalige vergoeding over de totale contractwaarde.

Ambassador worden

/ Business Partner

Als geselecteerde Business Partner heeft u een minimale omzetdoelstelling die we samen opstellen. U ontvangt een commissie gedurende de gehele looptijd van het initiële contract. Wanneer u deze verlengt, loopt de commissie gewoon door. Verder bent u het eerste aanspreekpunt voor de klant en fungeren wij als 2e lijnssupport en nemen de facturatie richting uw klant voor u uit handen.

Business partner worden

/ Solution Partner

Wilt u alles in eigen hand houden, dan kiest u voor Solution Partner. Naast een omzetdoelstelling die we gezamenlijk opstellen, bent u hét aanspreekpunt voor uw klant en verzorgt u zelf de facturatie richting uw klanten. U ontvangt een commissie over de gehele looptijd van het initiële contract. Als u deze na afloop verlengt, loopt uw commissie gewoon door.

Solution partner worden

/ Alles op een rijtje

Onderdeel programma Ambassador Business Partner Solution Partner
Commissie Eenmalig over contractwaarde Gedurende looptijd van initiële contract Gedurende looptijd van initiële contract
Omzetdoelstelling Geen Ja Ja
1ste lijnssupport Signet Business Partner Solution Partner
2e lijnssupport Signet Signet aan Business Partner Signet aan Solution Partner
Facturatie Door Signet aan klant Door Signet aan klant Door partner aan klant
Uitbetaling commissie 2 maanden nadat dienst is opgeleverd Per kwartaal Per kwartaal
Extra incentive Ja Ja Ja
Eigen partnerportal Nee Ja Ja
Product- en verkooptrainingen Nee Ja Ja
Verkoop- en marketingondersteuning Nee Ja Ja
Gratis 24/7 support Nee Ja Ja
Dedicated partner management Nee Ja Ja

/ Onze verwachting van onze partners

Als partner bent u actief in het verkopen en/of adviseren van netwerkbeheer, IT-diensten, automatisering en telecommunicatie richting zakelijke klanten. We houden van partners die een proactieve houding hebben bij het verkopen van onze diensten en als ambassadeur van Signet optreden richting hun klanten.