My Signet

/ Partnerprogramma

Samen bouwen aan succes

/ Aftermovie Signet Partner Event

Op donderdag 3 oktober 2019 vond ons Partner Event plaats in het Philips Stadion in Eindhoven. Hierbij een impressie van de informele middag. Eendracht maakt macht is een belangrijk motto binnen PSV en binnen Signet. Dit is wat we met ons partnerprogramma willen bereiken, elkaar versterken en onze klanten centraal stellen.

/ Afhankelijkheid van connectiviteit neemt toe

Informatie digitaliseert en dient altijd beschikbaar te zijn. Steeds meer bedrijfsprocessen worden via het internet ontsloten en de hoeveelheid data die wordt uitgewisseld, neemt in een rap tempo toe. Bedrijven worden hierdoor steeds afhankelijker van altijd werkende verbindingen die voldoen aan hun wensen en behoeftes.

/ Onafhankelijke betrouwbare partner

We zijn continu op zoek naar partners die gespecialiseerd zijn in netwerkbeheer, IT-automatisering en –advisering en telecommunicatie. Partners die behoefte hebben aan een onafhankelijke betrouwbare connectiviteitsprovider met een persoonlijke benadering waarbij ons aanbod onderdeel uitmaakt van de totaaloplossing richting hun klanten.

/ Partnerprogramma

Interesse om partner te worden? We hebben voor elk type partner een passend partnerprogramma. Zo kunnen zowel kleinere als grotere partners profiteren van de voordelen die het programma biedt:

  • Dedicated partner management
  • Eigen partnerportal
  • Jaarlijks extra incentive(s)
  • Verkoop- en marketingondersteuning
  • Partnercommissie
  • Product- en verkooptrainingen
  • 24/7 support

/ Business Partner

Als geselecteerde Business Partner heeft u een minimale omzetdoelstelling die we samen opstellen. U ontvangt een commissie gedurende de gehele looptijd van het initiële contract. Wanneer u deze verlengt, loopt de commissie gewoon door. Verder bent u het eerste aanspreekpunt voor de klant en fungeren wij als 2e lijnssupport en nemen de facturatie richting uw klant voor u uit handen.

Business partner worden

/ Solution Partner

Wilt u alles in eigen hand houden, dan kiest u voor Solution Partner. Naast een omzetdoelstelling die we gezamenlijk opstellen, bent u hét aanspreekpunt voor uw klant en verzorgt u zelf de facturatie richting uw klanten. U ontvangt een commissie over de gehele looptijd van het initiële contract. Als u deze na afloop verlengt, loopt uw commissie gewoon door.

Solution partner worden

/ Alles op een rijtje

Onderdeel programma Business Partner Solution Partner
Commissie Gedurende looptijd van initiële contract Gedurende looptijd van initiële contract
Omzetdoelstelling Ja Ja
1ste lijnssupport Business Partner Solution Partner
2e lijnssupport Signet aan Business Partner Signet aan Solution Partner
Facturatie Door Signet aan klant Door partner aan klant
Uitbetaling commissie Per kwartaal Per kwartaal
Extra incentive Ja Ja
Eigen partnerportal Ja Ja
Product- en verkooptrainingen Ja Ja
Verkoop- en marketingondersteuning Ja Ja
Gratis 24/7 support Ja Ja
Dedicated partner management Ja Ja

/ Onze verwachting van onze partners

Als partner bent u actief in het verkopen en/of adviseren van netwerkbeheer, IT-diensten, automatisering en telecommunicatie richting zakelijke klanten. We houden van partners die een proactieve houding hebben bij het verkopen van onze diensten en als ambassadeur van Signet optreden richting hun klanten.