signON

/ Cloud Connect

Een rechtstreekse koppeling met jouw cloud

/ Directe koppeling met de cloud van uw keuze

Met Signet Cloud Connect verbinden wij u direct met de cloud van uw keuze. Of dit nu Microsoft Azure, Amazon Web Services, CloudVPS OpenStack of een andere cloud is. Dit kunnen we zowel enkelvoudig als redundant uitvoeren met een bandbreedte van 50 Mbit/s tot en met 1 Gbit/s afhankelijk van uw behoeftes.

/ Uw cloud altijd dichtbij

We raden een directe verbinding aan voor productieomgevingen. Dit zorgt namelijk voor lage latency en gegarandeerde doorvoersnelheden. Zo kunt u bouwen aan uw eigen cloudapplicaties, edge-computing inzetten en een hybride of multi-cloud datacenterstrategie implementeren.

/ CloudVPS OpenStack

Om direct met CloudVPS OpenStack te verbinden en de gebruikerservaring te verhogen, is er directe connectiviteit nodig tussen de lokale omgeving en de (publieke) OpenStack-cloud. U kunt nu profiteren van directe cloudconnectiviteit met CloudVPS OpenStack doordat OpenStack Connect is toegevoegd aan de Cloud Connect-dienst van Signet.
 
De verbinding naar uw CloudVPS OpenStack-omgeving is een private verbinding (het Cloud Connect Circuit), die niet via het publieke internet loopt. OpenStack Connect-verbindingen zijn daarmee betrouwbaarder, hebben een hogere doorvoersnelheid, lagere latency en betere beveiliging. Daarnaast kunt u kosten besparen en een kwaliteitsniveau realiseren dat u met een traditionele VPN nooit zult bereiken.

/ Microsoft Azure ExpressRoute

Profiteer van directe cloudconnectiviteit met Microsoft Azure door middel van Microsoft ExpressRoute via Signet Cloud Connect en haal uw applicatie en ontwikkelomgeving dichter bij huis. We maken een directe verbinding tussen de Azure Cloud-datacenters en -infrastructuur op uw locatie- of colocatie-omgeving. De verbinding naar uw Azure-omgeving is een eigen verbinding (Cloud Connect Circuit), die niet via het publieke internet loopt.
 
Met de voorspelbare en betrouwbare verbindingen met hoge doorvoer van ExpressRoute bouwt u toepassingen voor Azure, zonder in te leveren op het gebied van veiligheid of prestaties. Zo kunt u bijvoorbeeld een intranettoepassing in Azure gebruiken om gebruikers te verifiëren met een on-premises Active Directory-service. Op deze manier kunt u alle bedrijfsgebruikers bedienen zonder dat er ooit verkeer via het openbare internet loopt.

/ Amazon Web Services

Wilt u de voorspelbaarheid en bereikbaarheid van uw connectie met AWS verbeteren en rekenkracht, opslag en databases dichter bij huis hebben? Kies dan voor de AWS Direct Connect. In dit geval wordt er een directe verbinding gemaakt tussen de datacenters van Amazon en infrastructuur op uw locatie- of colocatie-omgeving. De verbinding naar uw AWS-omgeving is een private verbinding (het Cloud Connect Circuit), die niet via het publieke internet loopt.
 
Bouw hybride toepassingen zodat u in staat bent om gegevens uit te wisselen tussen on-premise en de cloud zonder in te leveren op het gebied van veiligheid of prestaties. Versleep workloads, databases en apps alsof deze lokaal staan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over bandbreedtekosten.

/ Bent u ergens naar op zoek?

We weten dat tijd erg belangrijk is, daarom willen we dat u snel en eenvoudig vindt wat u zoekt.

/ Liever iemand persoonlijk spreken?

Heeft u een vraag voor een van onze specialisten? Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden die wij speciaal voor uw bedrijf kunnen aanbieden. Hierdoor is er altijd een passende oplossing welke aansluit op uw business.