signON

/ Cloud Connect

Een rechtstreekse koppeling met jouw cloud

/ Directe koppeling met jouw cloud

Met Signet Cloud Connect verbinden wij je direct met jouw cloud naar keuze. Of dit nu Microsoft Azure, Amazon Web Services, CloudVPS OpenStack of een andere cloud is. Dit kunnen we zowel enkelvoudig als redundant uitvoeren met een bandbreedte van 50 Mbit/s tot en met 1 Gbit/s afhankelijk van jouw behoeftes.

/ Jouw cloud altijd dichtbij

We raden een directe verbinding aan voor productieomgevingen. Dit zorgt namelijk voor lage latency en gegarandeerde doorvoersnelheden. Zo kun je bouwen aan je eigen cloudapplicaties, edge-computing inzetten en een hybride of multi-cloud datacenterstrategie implementeren.

/ CloudVPS OpenStack

Om direct met CloudVPS OpenStack te verbinden en de gebruikerservaring te verhogen, is er directe connectiviteit nodig tussen de lokale omgeving en de (publieke) OpenStack-cloud. Je kunt nu profiteren van directe cloudconnectiviteit met CloudVPS OpenStack doordat OpenStack Connect is toegevoegd aan de Cloud Connect-dienst van Signet.

De verbinding naar jouw CloudVPS OpenStack-omgeving is een private verbinding (het Cloud Connect Circuit), die niet via het publieke internet loopt. OpenStack Connect-verbindingen zijn daarmee betrouwbaarder, hebben een hogere doorvoersnelheid, lagere latency en betere beveiliging. Daarnaast kun je kosten besparen en een kwaliteitsniveau realiseren dat je met een traditionele VPN nooit zult bereiken.

/ Microsoft Azure ExpressRoute

Profiteer van directe cloudconnectiviteit met Microsoft Azure door middel van Microsoft ExpressRoute via Signet Cloud Connect en haal je applicatie en ontwikkelomgeving dichter bij huis. We maken een directe verbinding tussen de Azure Cloud-datacenters en -infrastructuur op jouw locatie- of colocatie-omgeving. De verbinding naar jouw Azure-omgeving is een eigen verbinding (Cloud Connect Circuit), die niet via het publieke internet loopt.

Met de voorspelbare en betrouwbare verbindingen met hoge doorvoer van ExpressRoute bouw je toepassingen voor Azure, zonder in te leveren op het gebied van veiligheid of prestaties. Zo kan je bijvoorbeeld een intranettoepassing in Azure gebruiken om gebruikers te verifiëren met een on-premises Active Directory-service. Op deze manier kan je alle bedrijfsgebruikers bedienen zonder dat er ooit verkeer via het openbare internet loopt.

/ Amazon Web Services

Wil je de voorspelbaarheid en bereikbaarheid van jouw connectie met AWS verbeteren en rekenkracht, opslag en databases dichter bij huis hebben? Kies dan voor de AWS Direct Connect. In dit geval wordt er een directe verbinding gemaakt tussen de datacenters van Amazon en infrastructuur op jouw locatie- of colocatie-omgeving. De verbinding naar jouw AWS-omgeving is een private verbinding (het Cloud Connect Circuit), die niet via het publieke internet loopt.

Bouw hybride toepassingen zodat je in staat bent om gegevens uit te wisselen tussen on-premise en de cloud zonder in te leveren op het gebied van veiligheid of prestaties. Versleep workloads, databases en apps alsof ze lokaal staan zonder dat je je zorgen hoeft te maken over bandbreedtekosten.

/ Ben je ergens naar op zoek?

We weten dat tijd erg belangrijk is, daarom willen we dat je snel en eenvoudig vindt wat je zoekt.

/ Liever iemand persoonlijk spreken?

Heb je een vraag voor een van onze specialisten? Zij kunnen jou alles vertellen over de mogelijkheden die wij speciaal voor jouw bedrijf kunnen aanbieden. Hierdoor is er altijd een passende oplossing welke aansluit op jouw business.