My Signet

/ Managed Solutions

Betrouwbare oplossingen waar u geen omkijken naar heeft

/ Wel de lusten, niet de lasten

Als ondernemer wilt u bezig zijn met het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen en u geen zorgen maken over uw netwerk. Dit moet gewoon altijd werken. Daarom maakt u gebruik van de managed solutions van Signet.

Wij bieden meerdere oplossingen aan om veilige netwerken tussen meerdere vestigingen te creëren en zullen deze volledig voor u beheren. Dit betekent dat Signet ook de bijbehorende hardware configureert en up-to-date houdt. Naast dat u altijd bij ons terecht kunt om wijzigingen door te voeren, denken wij ook proactief met u mee over de performance, redundantie en veiligheid van uw verbindingen. Zo hebben we bijvoorbeeld onze Fiber Care- en Anti-DDoS-oplossingen ontwikkeld waarmee uw bedrijf vanaf de start al gelijk beschermd is tegen downtime en cyberaanvallen.

/ Onze Managed Solutions

Private APN

Een afgescheiden privénetwerk over het mobiele internet.

IPSEC VPN

Een privaat netwerk over het publieke internet dat gebruikmaakt van encryptie.

Fiber Care

Redundatie dankzij primaire, secundaire en mobiele verbindingen.

Managed Router

De beste routers volledig voor u beheerd.

/ Laat u adviseren voor de beste oplossing op maat

Bent u op zoek naar een partner die de prestaties van uw netwerk net zo serieus neemt als uzelf? Vraag dan nu een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze specialisten. Al 25 jaar creëren wij netwerkoplossingen voor bedrijven van ieder formaat. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we speciaal voor uw bedrijf kunnen aanbieden.