My Signet

/ Azure Express Route

Direct in verbinding met de Microsoft-datacenters

/ Een cloudverbinding waar u op kunt vertrouwen

Profiteer van directe cloudconnectiviteit met Microsoft Azure door middel van Microsoft ExpressRoute via Signet Cloud Connect en haal uw applicatie en ontwikkelomgeving dichter bij huis. We maken een directe verbinding tussen de Azure Cloud-datacenters en de infrastructuur op uw locatie- of colocatie-omgeving. De verbinding naar uw Azure-omgeving is een eigen verbinding (Cloud Connect Circuit), die niet via het publieke internet loopt.
 
Dankzij voorspelbare en betrouwbare verbindingen met hoge doorvoer van ExpressRoute bouwt u toepassingen voor Azure, zonder in te leveren op het gebied van veiligheid of prestaties. Zo kunt u bijvoorbeeld een intranettoepassing in Azure gebruiken om gebruikers te verifiëren met een on-premises Active Directory-service. Op deze manier kunt u alle bedrijfsgebruikers bedienen zonder dat er ooit verkeer via het openbare internet loopt.

/ Waarom Azure ExpressRoute?

ExpressRoute-verbindingen bieden een zeer grote betrouwbaarheid, aanzienlijk hogere snelheden, lage latency en betere beveiliging. Daarnaast kunt u een kostenbesparing realiseren. 

/ Laat u adviseren voor de beste oplossing op maat

Heeft u een vraag voor een van onze specialisten? Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden die wij speciaal voor uw bedrijf kunnen aanbieden. Hierdoor is er altijd een passende oplossing welke aansluit op uw business.