My Signet

/ AWS Direct Connect

Direct in verbinding met de AWS-datacenters

/ Een cloudverbinding die niet via het publieke internet loopt

Wilt u de voorspelbaarheid en bereikbaarheid van uw connectie met AWS verbeteren en rekenkracht, opslag en databases dichter bij huis hebben? Kies dan voor de AWS Direct Connect. In dit geval wordt er een directe verbinding gemaakt tussen de datacenters van Amazon en de infrastructuur op uw locatie- of colocatie-omgeving. De verbinding naar uw AWS-omgeving is een private verbinding (het Cloud Connect Circuit) die niet via het publieke internet loopt.
 

/ Uw cloud altijd dichtbij

We raden een directe verbinding aan voor productieomgevingen. Dit zorgt namelijk voor lage latency en gegarandeerde doorvoersnelheden. Zo kunt u bouwen aan uw eigen cloudapplicaties, edge-computing inzetten en een hybride of multicloud-datacenterstrategie implementeren.

/ Laat u adviseren voor de beste oplossing op maat

Bent u op zoek naar een partner die de prestaties van uw netwerk net zo serieus neemt als uzelf? Vraag dan nu een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze specialisten. Al 25 jaar creëren wij netwerkoplossingen voor bedrijven van ieder formaat. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we speciaal voor uw bedrijf kunnen aanbieden.