My Signet

/ Cloud Connect

Een rechtstreekse koppeling met de cloud

/ Cloud Connect

De primaire manier waarop de meeste bedrijven vandaag de dag clouddiensten gebruiken, is via het openbare internet. Dit kan leiden tot een zeer wisselende gebruikerservaring. Voor toepassingen die een hoger niveau van de applicatieperformance, betrouwbaarheid, mobiliteit, of beveiliging vragen, biedt het openbare internet onvoldoende garanties. Onze Cloud Connect-dienst is een methode om het openbare internet te omzeilen en rechtstreeks toegang tot clouddiensten te verkrijgen.

Deze geavanceerde interconnectieoplossing maakt directe en on-demand-netwerkconnectiviteit met meerdere cloudproviders mogelijk vanaf de infrastructuur op uw eigen locatie of colocatie. Cloud Connect is ontworpen en gebouwd om ondernemingen het werken in de cloud eenvoudiger en veiliger te maken.

/ Onze cloudintegraties

AWS Direct Connect

Een directe en private verbinding tussen de datacenters van Amazon en uw infrastructuur.

Azure Express Route

Een directe en private verbinding tussen de datacenters van Microsoft en uw infrastructuur.

OpenStack Cloud

Een directe en private verbinding tussen uw lokale omgeving en de OpenStack Cloud.

/ Maak direct verbinding met de cloud van uw keuze

Dataverkeer en het gebruik van clouddiensten groeien in een enorm tempo en daarmee de noodzaak om naadloos toegang te krijgen tot diverse cloudtoepassingen.

Cloud Connect van Signet biedt een directe, private verbinding met een cloud naar uw keuze. Of dit nu Microsoft Azure, Amazon Web Services, CloudVPS OpenStack of een andere cloud is. Een directe verbinding kunnen we zowel enkelvoudig als redundant uitvoeren met een bandbreedte van 50 Mbit/s tot en met 1 Gbit/s, afhankelijk van uw behoeftes.

/ Waarom Cloud Connect?

De voordelen van Cloud Connect op een rij:

  • Eén fysieke verbinding die meerdere VLAN’s ondersteunt.
  • Veilige, op een SLA-gebaseerde Layer 2-connectiviteit met 99.95% uptime-garantie.
  • Voorspelbare, hoge bandbreedte met lage latency.
  • Lagere traffickosten bij uw cloudprovider.
  • Een redundantieoptie.

/ Laat u adviseren voor de beste oplossing op maat

Bent u op zoek naar een partner die de prestaties van uw netwerk net zo serieus neemt als uzelf? Vraag dan nu een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze specialisten. Al 25 jaar creëren wij netwerkoplossingen voor bedrijven van ieder formaat. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we speciaal voor uw bedrijf kunnen aanbieden.