My Signet

/ Zakelijke netwerkoplossingen

Netwerkoplossingen voor elk type infrastructuur

/ Intelligente oplossingen voor meer stabiliteit en betrouwbaarheid

Steeds meer bedrijfskritische processen worden vervangen door slimme, soms cloudgebaseerde applicaties. Hiermee neemt de vraag naar data(verkeer) maar ook naar de stabiliteit en betrouwbaarheid van verbindingen aanzienlijk toe. Ook is door de toename van cybercriminaliteit de beveiliging van verbindingen van cruciaal belang voor de continuïteit van een organisatie.

Signet heeft een aanbod van intelligente, gemanagede en redundante (MPLS-)netwerkoplossingen, gebaseerd op onder andere switching, routering en software die een positieve bijdrage leveren aan de WAN-infrastructuur van uw organisatie. Om uw bedrijfsnetwerk optimaal te beschermen tegen ongewenste indringers en cybercriminelen van buitenaf, kunnen wij uw datacenter-, cloud-, en kantoorlocaties op verschillende wijzen aan elkaar koppelen en beveiligen met state-of-the-art-technologie.

/ Onze netwerkoplossingen

MPLS-netwerkoplossingen

Een gegarandeerde performance tussen meerdere locaties, volledig gescheiden van het internet.

Managed Solutions

Een versleutelde verbinding over het publieke internet waar u geen omkijken naar heeft.

SD-WAN netwerkoplossing

Combineer al uw verbindingen - ongeacht het type - in één pad en krijg realtime inzage in uw netwerkprestaties.

Cloud Connect - cloudintegratie

Een directe verbinding met een cloudomgeving naar keuze, waaronder AWS, Azure en OpenStack.

/ Er is altijd een netwerkoplossing die aansluit op uw business

Doordat we netwerkonafhankelijk zijn, heeft u bij Signet de flexibiliteit in de keuze van uw infrastructuur. Ongeacht welke infrastructuur u kiest of in welk land u vestiging zit: we kunnen deze netwerken onderling koppelen.

Wij hebben hoogstaande netwerkoplossingen ontwikkeld voor het creëren van een private network tussen kantoorlocaties, datacenters of (cloud)leveranciers. Deze oplossingen dragen bij aan het verlagen van uw kosten, het verbeteren van de netwerkbeveiliging en het verhogen van de beschikbaarheid. Omdat elk bedrijf uniek is, zijn onze netwerkoplossingen altijd maatwerk.

/ Van unmanaged en managed oplossingen tot aan een directe koppeling met de cloud

Met onze MPLS-netwerkoplossingen zoals een IP Private Network (IP-PN), Private APN en Metro Ethernet Connect (MEC) creëert u één veilig privaat point-to-(multi)point netwerk tussen twee of meerdere vestigingen en/of datacenters. Het netwerk is volledig gescheiden van het publieke internet, wat zorgt voor een zeer goed beheersbare en schaalbare netwerkoplossing zonder het risico op aanvallen van buitenaf, zoals een DDoS-aanval bijvoorbeeld.

Bij een managed IPSEC-VPN creëert u een privaat netwerk tussen twee of meerdere vestigingen, gebruikmakend van tunneltechnieken en encryptie over conventionele internetverbindingen. Dit type netwerkoplossing is uitermate geschikt voor het onderling koppelen van uw bedrijfsnetwerk indien er naast Signet-verbindingen ook locaties gekoppeld dienen te worden die gebruikmaken van een andere internetprovider. Met onze SD-WAN-netwerkoplossing combineren wij meerdere typen verbindingen en infrastructuren om de uptime van uw verbinding(en) te optimaliseren.

Maakt u gebruik van een productieomgeving, dan raden wij u aan een directe koppeling met de cloud van uw keuze te maken, volledig gescheiden van het publieke internet. Dit zorgt voor een lage latency, gegarandeerde doorvoersnelheden en betere beveiliging. Hierdoor werkt u met cloudapps, workloads en databases alsof deze lokaal staan en hoeft u zich geen zorgen te maken over performanceverlies en bandbreedtekosten. Signet biedt koppelingen naar onder andere AWS van Amazon, Microsoft Azure en Openstack.

/ Wie gebruiken de netwerkoplossingen van Signet?

De Rooi Pannen
Educatie en connectiviteit zijn een perfecte match, ongeacht de locatie.
Amari Holdings
In de maakindustrie is de gehele keten van productie tot levering steeds meer afhankelijk van IT. 
JLL
Internationale connectiviteitsoplossingen voor wereldleider in vastgoedadvies JLL.

Klanten

/ Laat u adviseren voor de beste oplossing op maat

Bent u op zoek naar een partner die de prestaties van uw netwerk net zo serieus neemt als uzelf? Vraag dan nu een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze specialisten. Al 25 jaar creëren wij netwerkoplossingen voor bedrijven van ieder formaat. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we speciaal voor uw bedrijf kunnen aanbieden.