My Signet

/ Signet & Deltafiber Nederland

Snel, schaalbaar en betrouwbaar zakelijk glasvezelinternet

Bekijk de beschikbare verbindingen op uw locatie

/ Kies voor een schaalbare, zakelijke internetverbinding

Glasvezel is het antwoord op de toenemende digitalisering van kleine en grote ondernemingen. Het biedt uw bedrijf supersnel, schaalbaar en betrouwbaar internet. Hiermee bent u nu én in de toekomst voorbereid.

Heeft u interesse om aan te sluiten? Signet is de 100% zakelijke provider op het Deltafiber netwerk en levert enkel zakelijke niet-overboekte 1:1 gegarandeerde verbindingen met een beschikbaarheidsgarantie van 99,9% met mogelijke uitbreiding naar 99.95%.

Bij elke verbinding ontvangt u standaard een vast IPv4-adres en IPv6-subnet en kunt u middels onze portal inzicht krijgen in uw verbinding en bijbehorende statistieken. Heeft u extra hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar met deskundig advies en lossen eventuele incidenten adequaat voor u op. Zo kunt u zich volledig richten op uw business.

Doe de postcodecheck om te zien of we ook bij u kunnen leveren of neem contact op voor advies op maat.

/ Signet & Delta Fiber Nederland

DELTA Fiber Nederland heeft netwerken door heel Nederland en legt voortdurend nieuwe netwerken aan, voornamelijk in randstedelijke gebieden en buitengebieden. Signet en Deltafiber Nederland streven ernaar om voor alle bedrijven in Nederland snel internet toegankelijk te maken. 

We hebben binnen deze samenwerking een zeer interessant aanbod uitgewerkt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact met ons op.

/ De Voordelen op een rijtje

Bandbreedte mogelijk van 100 Mbit/s tot maar liefst 1Gbit/s

Een gegarandeerde snelheid zonder overboeking (1:1)

Standaard vast IPv4-adres en IPv6-subnet. Meer IP-adressen mogelijk

99,9% uptime garantie. Uit te breiden naar 99,95% met 4G fallback

Professionele servicedesk tijdens kantooruren. Uit te breiden tot 24/7 support

Schaalbare, betrouwbare en supersnelle internetverbinding

/ Wij denken graag met u mee

In de samenwerking met Deltafiber kan een gunstige prijsstelling worden gehanteerd en kwaliteit worden geborgd. U ervaart overigens geen last van de aansluiting. Wij helpen bij een probleemloze overstap. Heeft u interesse om aan te sluiten? Neem contact met ons op voor de best passende connectiviteitsoplossing die aansluit op uw business.

Bel ons: (085) 7470000

Mail ons: sales@signet.nl

/ Klaar voor de toekomst met zakelijk glasvezel

Nieuwe ontwikkelingen, diensten en toenemend gebruik van cloudtoepassingen maken de vraag naar meer bandbreedte alsmaar groter, maar vergen ook een stabiele internetverbinding. Glasvezel is hierop het antwoord! Het biedt uw organisatie toegang tot een supersnelle en zeer stabiele internetverbinding met een zeer hoge capaciteit.

/ Onze klanten maken het verschil

De Rooi Pannen
Educatie en connectiviteit zijn een perfecte match, ongeacht de locatie.
Amari Holdings
In de maakindustrie is de gehele keten van productie tot levering steeds meer afhankelijk van IT. 
JLL
Internationale connectiviteitsoplossingen voor wereldleider in vastgoedadvies JLL.

Klanten

Signet is dé partner voor bedrijfskritische netwerkoplossingen. Door gebruik te maken van lokale, nationale en internationale netwerken heeft Signet voor iedere organisatie –  van mkb tot aan multinational –  een passende carrierneutrale connectiviteitsoplossing.