My Signet

/ Aansluiting op het Brofiber-netwerk

/ Glasvezel voor alle bedrijven in de Kempen

Glasvezel is het antwoord op de toenemende digitalisering van kleine en grote ondernemingen. Het biedt uw bedrijf snel, schaalbaar en betrouwbaar internet; voor nu én in de toekomst. 

Bent u ondernemer in de Kempen en profiteert u nog niet van de vele voordelen die glasvezel te bieden heeft? Dit is uw kans om met uw bedrijf de kansen en mogelijkheden van glasvezel te benutten.

Activeer dit jaar uw glasvezelaansluiting met 100% zakelijk internet van Signet. Naast de scherpe tarieven komen tot en met 31 december 2020 de aansluitkosten voor de internetdienst volledig te vervallen. Klik op de button hieronder en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Tarieven en pakketten

/ Voordelen op een rijtje

Snelheden tot 1 Gbps of meer

Grote hoeveelheden data verzenden en ontvangen

Persoonlijke service en support tijdens kantooruren

99,9% gegarandeerde beschikbaarheid

Geen datalimiet of fair-usepolicy

Vast IP-adres (IPv4 én IPv6)

/ Ons aanbod

50 Mbps
100 Mbps
200 Mbps
BrofiberBrofiberBrofiber
100% zakelijk glasvezel 100% zakelijk glasvezel 100% zakelijk glasvezel
50/50 Mbps 100/100 Mbps 200/200 Mbps
Vast IP-adres inbegrepen Vast IP-adres inbegrepen Vast IP-adres inbegrepen
99,9% uptime-garantie 99,9% uptime-garantie 99,9% uptime-garantie
Geen datalimiet Geen datalimiet Geen datalimiet
8x5 support 8x5 support 8x5 support
€ 60,- per maand

Tijdelijk € 0,- eenmalige aansluitkosten*
€ 110,- per maand

Tijdelijk € 0,- eenmalige aansluitkosten*
€ 165,- per maand

Tijdelijk € 0,- eenmalige aansluitkosten*

/ Tijdelijk € 0,- eenmalige aansluitkosten

Signet kan alle bedrijven die vallen binnen het postcodegebied per direct aansluiten op het netwerk. Wenst u een aansluiting op het glasvezelnetwerk van Brofiber in combinatie met 100% zakelijk glasvezelinternet van Signet? Op moment dat Brofiber de verbinding heeft opgeleverd bent u binnen 5 dagen online.

*De aansluitkosten op de internetdienst komen te vervallen mits u vóór 1 januari 2021 gebruikmaakt van dit aanbod. Uiteraard helpen wij bij een probleemloze overstap zodat u geen overlast hoeft te ervaren. De genoemde tarieven zijn exclusief de kosten voor de infrastructuur. Heeft u vragen of maakt u reeds gebruik van glasvezel en wilt u overstappen naar internet van Signet? Neem ook dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

/ Lokaal netwerk met ervaren ISP

Signet is een vaste zakelijke provider op het Brofiber-netwerk.

Brofiber maakt het mogelijk dat bedrijven toegang krijgen tot een technisch betrouwbaar glasvezelnetwerk. Omdat het een lokaal bedrijf is, heeft het direct contact met haar klanten en kan flexibiliteit geborgd worden. Combineer dit met een kwaliteitsinternetdienst van Signet en u heeft een snelle, betrouwbare en schaalbare zakelijke internetoplossing in handen. Hiermee bent u voorbereid voor nu én de toekomst. Heeft u vragen of extra hulp nodig? Dan staan we voor u klaar.

/ Waarom zakelijk glasvezel?

Over het algemeen doet internet het gewoon. Maar wat als de verbinding uitvalt of heel traag is? Als u vanaf huis grote bestanden wilt uploaden en delen met collega’s? U wilt werken met meerdere access points? U wilt de volgende stap maken met werken in de cloud of een extra locatie aan het netwerk koppelen? Glasvezel is hierop het antwoord!

/ Wij denken graag met u mee

Bel ons: (085) - 7470000

Mail ons: sales@signet.nl

/ Onze klanten maken het verschil

De Rooi Pannen
Educatie en connectiviteit zijn een perfecte match, ongeacht de locatie.
Amari Holdings
In de maakindustrie is de gehele keten van productie tot levering steeds meer afhankelijk van IT. 
JLL
Internationale connectiviteitsoplossingen voor wereldleider in vastgoedadvies JLL.

Klanten

Signet is dé partner voor bedrijfskritische netwerkoplossingen. Door gebruik te maken van lokale, nationale en internationale netwerken heeft Signet voor iedere organisatie –  van mkb tot aan multinational –  een passende carrier-neutrale connectiviteitsoplossing.