My Signet

/ Welkom bij Signet

/ Goed om u te leren kennen!

Nu het lastiger is om elkaar persoonlijk te ontmoeten, maken we graag op deze manier kennis. Connectie maken is immers ons vak. Dagelijks verbinden we bedrijven met het internet en met elkaar. Dat doen we al 25 jaar én met succes. 

Bent u op zoek naar een oplossing voor een connnectiviteitsvraagstuk in uw bedrijf? In een vrijblijvend gesprek denken we graag met u mee. Een digitale ontmoeting is zo geregeld. En wanneer het weer kan, komen we graag bij u langs of nodigen we u uit op ons kantoor in Eindhoven. 

Signet is dé specialist als het gaat om connectiviteit. Benieuwd waarmee wij uw organisatie kunnen helpen? Lees snel verder of maak direct een afspraak.

 

/ Verder kennismaken?

Van een snelle en stabiele internetverbinding tot een migratie naar de cloud, Signet voorziet u graag in uw connectiviteitsbehoefte. Wilt u vrijblijvend kennismaken met ons? Neem contact op via (085) 7470000  of stuur een e-mail naar sales@signet.nl. We plannen dan graag een afspraak wanneer en hoe u dat het beste uitkomt.

/ Hoe kunnen wij u helpen?

Bij Signet helpen wij bedrijven bij het beantwoorden van al hun connectiviteitsvraagstukken. Wij denken altijd in oplossingen die passen bij uw bedrijf. Wij kunnen u helpen met vragen over onder meer:

  • Beschikbaarheid van uw netwerk
  • Capaciteit van uw verbinding. Lees hieronder meer over onze unieke jubileumactie!
  • Koppelen van meerdere locaties in binnen- en buitenland
  • Migratie naar de cloud
  • Mobiele connectiviteit
  • Bellen via het internet maar dan goedkoper

Benieuwd naar meer informatie over Signet en een overzicht van onze producten en diensten? Bekijk dan onze brochure.

/ Maak gebruik van de 25 jaar Signet jubileumactie!

Dit jaar bestaat Signet 25 jaar!  Om te vieren dat wij al 25 jaar een bijdrage mogen leveren aan het succes van onze klanten, zetten we de verdubbelaar in. U krijgt hierbij het dubbele aantal bandbreedtes voor dezelfde prijs. Wij denken graag met u mee welke bandbreedte het beste past bij uw organisatie en wensen. Deze actie loopt tot en met 30 juni 2021. Bekijk hier de overige actievoorwaarden. 

Doe de postcodecheck om te zien wat er mogelijk is op uw locatie(s) of vraag vrijblijvend een offerte aan voor snel en stabiel glasvezelinternet voor uw bedrijf. De verdubbelaarsactie wordt automatisch toegevoegd aan uw offerte.

Uniforme netwerkoplossing voor Janssen de Jong Groep

Signet heeft voor Janssen de Jong Groep met de IP private netwerkoplossing één uniform en betrouwbaar systeem gebouwd, waarbinnen Signet alle locaties met elkaar verbindt. Hierdoor ontstaat een optimale informatie-uitwisseling en kan handmatig werken zoveel mogelijk worden geëlimineerd. “We vertrouwen op Signet met één aanspreekpunt voor de totale infrastructuur met korte communicatielijnen en betrokken medewerkers. Heel belangrijk binnen de ICT!

Innovatief bouwbedrijf Janssen de Jong Groep

/ Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Mocht u vragen hebben of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie? U hoeft ons alleen maar te bellen of te mailen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij helpen u graag verder en de koffie staat (digitaal) klaar.

/ Een kleine greep uit onze klanten

Technische know-how

“De proactieve houding binnen alle Signetafdelingen is een grote plus, maar vooral de kennis van zaken over de technische oplossingen is voor ons doorslaggevend geweest in het maken van een keuze.” 

Productiebedrijf Amari Holdings 

Single point of contact

“Door de stabiliteit van de dienstverlening, korte communicatielijnen en mogelijkheid om als single point of contact op te treden, is Signet een belangrijke partner voor ons.” 

Internationaal vastgoedadviseur Jones Lang LaSalle 

Klanten