My Signet

/ Vergroot de beschikbaarheid van je netwerk

Datum:

Wanneer een bedrijfsnetwerk uitvalt, is dat lang niet altijd zomaar 'vervelend’. Staat de productie stil, dan kost het al snel veel geld. Kunnen de vrachtwagens niet laden, lossen en rijden? Dan is de levering niet tijdig bij de klant, die zelf ook niet verder kan. Netwerkbeschikbaarheid is cruciaal, ook voor het mkb.

Maar wat is netwerkbeschikbaarheid? Welke factoren hebben daarop invloed? Wat kan je zelf doen en wat regel je via een leverancier? En hoe overtuig je het management van het belang? De specialisten van Signet, Breedband en Eurofiber delen al hun kennis en ervaring. Signet en Breedband als netwerkonafhankelijke connectiviteitsspecialisten, Eurofiber als een belangrijke netwerkpartner.

whitepaper Signet, Breedband en Eurofiber

Wil jij dat jouw bedrijf altijd online is én blijft en ben je benieuwd welke stappen je daarvoor kunt zetten? Op deze pagina hebben we alle informatie voor je verzameld. Lees de blogpost, bekijk de videocase met onze klant Metrology Tower en download de whitepaper met praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Lees meer

Deel dit artikel