My Signet

/ Onze netwerkpartners

/ U hoeft niet afhankelijk te zijn van één netwerk

Door gebruik te maken van meer dan veertig lokale, nationale en internationale netwerken heeft Signet voor iedere organisatie – van mkb tot aan multinational – een passende carrier-neutrale connectiviteitsoplossing. Er is altijd iets te kiezen. Daarnaast kunnen we door deze unieke werkwijze meerdere verbindingen maken om bijvoorbeeld redundantie in uw netwerk te creëren of verschillende locaties aan elkaar te koppelen.

/ Lokale partners

Een zeer groot deel van het internetverkeer met het buitenland en de gegevensstroom tussen Nederlandse internetproviders wordt afgehandeld via het netwerk van AMS-IX.

CAI Harderwijk biedt zakelijk glasvezel tegen concurrerende tarieven op alle bedrijventerreinen van Nunspeet, Harderwijk, Ermelo en Putten. Via Signet sluit u al aan vanaf € 61,50 per maand. 

aQuestora is als neutrale netwerkoperator actief in glasvezelprojecten als HSLnet, BoekelNet, Landerd en KempenGlas.

Dit netwerk ligt in de Kempen van Reusel tot en met Veldhoven. Brofiber is een initiatief van de broers Tommy en Dennis Huijbregts. 

Glasnet Veghel B.V. is in 2007 opgericht op initiatief van de ondernemersverenigingen Ondernemend Veghel en EBK. Het primaire doel is gelegen in de aanleg en exploitatie van een bedrijfsmatig glasvezelnetwerk. 

Glasvezelnetwerk uitgerold over grote delen van Overijssel, Gelderland en regio's in Drenthe, Groningen en Utrecht.

BRE is een onafhankelijke aanbieder van dark fiber glasvezelverbindingen in o.a. Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Geldrop, Oirschot (Westfields) en Nuenen (Eeneind).
EFX is een open, onpartijdige en onafhankelijke marktplaats om te makelen en schakelen tussen dienstaanbieders, (glasvezel)netwerken en eindgebruikers.

Breedband Tilburg biedt hoogwaardige glasvezel aansluitingen aan in Tilburg en omgeving. Samen met Signet zorgen we voor zeer betrouwbare en snelle internet verbindingen.

Open glasvezelnetwerk ván en vóór Waalre. Alle inkomsten komen ten goede aan Waalre; in de verbetering van het netwerk en de creatie van nieuwe waardevolle initiatieven.


 

Rekam is de beheerder van het netwerk in Midden-Holland, waarop verschillende providers hun internetdiensten aanbieden.

Cranendonck//NET wil alle bedrijventerreinen in Cranendonck van een snelle, betrouwbare en toekomstvaste, zakelijke internetverbinding te voorzien.

Stichting met als doel om snel internet bereikbaar maken voor alle ondernemers op De Copen, waar ze ook zitten en hoe groot hun bedrijf ook is.

Een open glasvezelnetwerk, speciaal voor ondernemend Alphen.

Glasvezelnetwerk voor én door ondernemers op bedrijvenpark de Haansberg.

Glasnet Heusden is een samenwerking van ondernemers, Gemeente en Stichting Parkmanagement Heusden. 

Als u als ondernemer op Kellen, Westroijen, Latenstein en Medel in Tiel wilt aansluiten op het supersnelle 100% open glasvezelnetwerk van Glasnet Tiel.

Door de aanleg van het glasvezelnetwerk van Glasnet Zoetermeer krijgen bedrijven aansluiting op een supersnel hoogwaardig datatransmissie netwerk.

GVE is een gezamenlijk initiatief van de ondernemersverenigingen De Hurk, OKEA Eindhoven Airport, Bedrijvenpark Esp, Ondernemers Vereniging 8 en Eindhoven Noord Ondernemers.

GlaswebVenray is een burgerinitiatief met als doel heel gemeente Venray te voorzien van een glasvezelnetwerk.

HSLnet is een lokale coöperatie, een vereniging die is ontstaan binnen de gemeente Heeze-Leende. HSLnet heeft een eigen glasvezelnet.

High Tech Campus Eindhoven is de slimste vierkante kilometer in Europa met meer dan 180 bedrijven en instituten. HTC Eindhoven beschikt over een glasvezelnetwerk waarover Signet haar internetdienst kan leveren.

KempenGlas is het grootste burgerinitiatief van de Kempen en bestaat uit de coöperaties BladelGlas, MoergestelGlas, OirschotGlas en Reusel-DeMierdenGlas.

KBP is een hoogwaardig, modern bedrijvenpark in de Brainport Regio. KPB beschikt over een open glasvezelnetwerk waarover Signet haar internetdienst kan leveren.

Supersnel glasvezel in het buitengebied van Midden-Brabant.

Smart Glasnet B.V. voorziet u van een razendsnelle verbinding op het glasvezelnetwerk. Smart Glasnet is beschikbaar op bedrijventerreinen in Rosmalen, Elst, Bemmel-Huissen en Staphorst.

Via SPIN Boxtel kunnen we u aansluiten op het glasvezelnetwerk op Ladonk

In 2016 is het netwerk volledig gemoderniseerd. Met de ingebruikname van dit nieuwe netwerk per 1 januari 2017 is ook gekozen voor een nieuwe belichter. Kortom; een toekomstbestending netwerk, waarbij zeer hoge snelheden mogelijk zijn.

Boekelnet

Glasvezelnetwerk in de gemeente Boekel

/ Nationale partners

Interconnectieplatform voor datacenters. het DCSpine netwerk  is software-defined, volledig geautomatiseerd en biedt hoge bandbreedtes.

Brightfiber heeft toegang tot alle commercieel beschikbare glasvezel-backbones in Nederland

Op basis van samenwerking met het lokale ondernemers collectief en/of gemeente wordt een stratendekkend zakelijk netwerk gerealiseerd.

Naast haar landelijk glasvezelnetwerk beschikt DataFiber over metronetwerken in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Sittard. 

DELTA Fiber maakt snel internet via glasvezel beschikbaar. In het bijzonder voor mensen die in randstedelijke en buitengebieden wonen, waar snel internet nog niet vanzelfsprekend is. 

E-Fiber legt glasvezel aan door heel Nederland. E-Fiber vindt dat iedereen recht heeft op supersnel internet. Ongeacht de locatie, van het stadshart tot in de polder.

Wauwau levert glasvezel tot wel 10Gbps. En ja, dat is retesnel en wauwau. Zelfs als je hele team aan het ‘Zoomen’ is. wauwau graaft de kabels in én zorgt dat het netwerk bij jou binnen komt. Samen met onze partner Signet bieden wij een ongekende wauwau factor!

Een modern, open netwerk waarmee telecomoperators en serviceproviders - onder eigen naam - hun diensten kunnen aanbieden.

Tele2 beschikt over een van de nieuwste en modernste glasvezelnetwerken, met een landelijke dekking.

VodafoneZiggo is een Nederlandse aanbieder van kabeltelevisie, internet en mobiele telefonie.

Levelfour (voorheen XRC, NXTcom en CrossNetworks) is een Access, Transport en Service Provider op het gebied van Glasvezel, netwerken, internet en telefonie

In 2010 ontstaan uit een samenwerking tussen een aannemer en een ingenieursbureau. Inmiddels is Fore Freedom uitgegroeid tot de grootste landelijke leverancier van collectieve glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen.

De visie van Layer23 is dat consumenten en bedrijven in buitengebieden, op bedrijventerreinen en in bedrijfsverzamelgebouwen connectiviteit kunnen krijgen en vrije keuze in dienstenproviders.

Networks4all is een open glasvezelnetwerk, speciaal voor ondernemend Nederland.

Regio-Glasvezel levert nagenoeg in heel Nederland zakelijke glasvezelaansluitingen. De kennis, slimme aanleg, vraagbundeling én focus op het MKB maakt dat Regio-Glasvezel ook op kleinere schaal tegen aantrekkelijke tarieven glasvezelnetwerken ontsluit.

Simac Electronics biedt haar klanten hoogwaardige oplossingen voor het lassen en verbinden van glasvezels.

Het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland. Eind 2020 biedt T-Mobile landelijke 5G-dekking.

De NL-ix is een internetknooppunt of peering-netwerk in Nederland. De meeste locaties bevinden zich in Amsterdam, maar er zijn ook locaties in Schiphol-Rijk, Ede, Almere, Aalsmeer, Haarlem, Oude Meer, Hilversum, Rotterdam, Enschede, Maastricht en Groningen.

TWS is al bijna 20 jaar specialist in zakelijke data- en informatieverbindingen. TWS ontwerpt, implementeert en beheert kwalitatief hoogwaardige (draadloze) netwerkoplossingen.

Uniscape is een zelfstandige aanbieder van glasvezel diensten. Uniscape heeft haar eigen (IPV4 en IPV6) IP reeksen en eigen netwerk core’s met connectiviteit en PoP’s in de meeste grote datacentra in Europa.

/ Internationale partners

Colt is een telecommunicatiebedrijf met hoofdzetel in Groot-Brittannië, maar met vestigingen in 13 Europese landen. Colt richt zich op het leveren van telecommunicatie en managed services voor de zakelijke markt in Europa.

Het open netwerk is inmiddels 37.000 km lang, biedt een uitgebreid glasvezelnetwerk in Nederland, België en Frankrijk en strekt zich uit tot in Duitsland.

euNetworks bezit en beheert 17 glasvezelgebaseerde grootstedelijke netwerken in heel Europa, verbonden met een intercityruggengraat met hoge capaciteit die 51 steden in 15 landen bestrijkt.

Edpnet biedt sinds 1999 als onafhankelijke telecom operator internet, fiber en telefonie voor zowel bedrijven als particulieren. 

BT Group plc (voorheen British Telecom ) is een Britse multinationale telecommunicatieholding met hoofdkantoor in Londen, Verenigd Koninkrijk.

NDIX is een open en onafhankelijk breedbandnetwerk in Nederland en Duitsland