signON

/ Private network

Netwerkoplossingen voor elk type infrastructuur

/ Jouw locaties, jouw netwerk

Doordat we netwerkonafhankelijk zijn, heb je bij ons de flexibiliteit in de keuze van de infrastructuur. Ongeacht welke infrastructuur je kiest en/of in welk land je vestiging zit, we kunnen deze netwerken onderling koppelen.

We hebben hoogstaande netwerkoplossingen ontwikkeld voor het creëren van een private network tussen jouw kantoorlocaties, datacenters of (cloud)leveranciers. Deze oplossingen dragen bij aan het verlagen van je kosten, het verbeteren van de netwerkbeveiliging en het verhogen van de beschikbaarheid.

Omdat elk bedrijf uniek is, zijn onze netwerkoplossingen altijd maatwerk.

/ IP-Private Network

Met IP-Private Network (IP-PN) creëren we een private network (WAN) tussen twee of meerdere vestigingen. Dit netwerk is volledig gescheiden van het internet. Elk kantoorpand behoudt zijn eigen IP-netwerksegment en het uitbreiden van je LAN naar een datacenterlocatie is mogelijk. Jij kunt je bedrijfspanden nu beheren zoals je dat ook zou doen als ze in jouw lokale netwerk aanwezig waren. In combinatie met een managed router hoef je er helemaal niet meer naar om te kijken.

Doordat een IP-PN niet via het internet gerouteerd wordt, is jouw performance altijd voorspelbaar. De (minimale) latency en bandbreedtes zijn constant. Zo blijft je dienstverlening voorspelbaar.

Niet direct aangesloten zijn op het internet heeft meerdere voordelen. Zo loop je geen risico op DDoS-aanvallen en kun je centraal een firewall inzetten voor de verbinding naar het internet in plaats van op elke vestiging apart. Dat scheelt in de kosten en in het beheer.

We kunnen IP-PN leveren op alle snelheden. Je kunt kiezen uit twee verschillende abonnementen tegen een vast tarief per maand. Uiteraard inclusief volledig beheer en 24/7 ondersteuning.

/ Metro Ethernet Connect

Metro Ethernet Connect (MEC) is een high-performance oplossing om één netwerk (WAN) te creëren tussen twee of meerdere vestigingen. We koppelen jouw locaties op OSI model laag-2 (ethernet), zonder tussenkomst van een router. Op dit switched netwerk beheer je zelf je IP-netwerk. Uiteraard kunnen we je LAN ook uitbreiden naar je datacenterlocatie(s).

MEC kun je inzetten voor E-LINE- (point-to-point) en E-LAN- (multi-point) netwerken. Bovendien ben je zeer goed beschermd tegen aanvallen van buitenaf, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

/ IPSEC VPN

Met een IPSEC VPN-verbinding wordt een tunnel opgezet over het publieke internet. Hierbij wordt al het verkeer versleuteld om de veiligheid te borgen. Elke vestiging behoudt haar eigen IP-netwerksegment en uitbreiding van je LAN naar een datacenterlocatie is geen probleem.

IPSEC VPN is een perfecte oplossing als je bijvoorbeeld het netwerk van jouw nevenvestiging wilt koppelen aan je hoofdvestiging. We beheren de dienst tot en met de VPN-apparatuur op jouw locaties en kunnen deze over je huidige internetverbinding leveren.

/ Private APN

Met een private APN - een afgescheiden privé-netwerk op het mobiele netwerk – transporteren we je mobiele verkeer naar jouw bedrijfsnetwerk en kunnen we meerdere locaties met elk een vast IP-adres in je eigen private netwerk koppelen. Het is tevens mogelijk je verkeer langs jouw firewall te leiden zodat je daar eigen bedrijfsbeveiligingsmaatregelen kunt toepassen. Een private APN is een geschikte oplossing indien je meerdere vestigingen wilt ontsluiten via een mobiel privé-netwerk.

/ Secure Voice

Met ons Secure Voice-netwerk leveren we je een private network specifiek voor jouw telefonie. Hiermee verbinden we je telefoons niet over het internet, maar over een gescheiden netwerk naar je centrale.

Met Secure Voice ben je niet alleen beveiligd tegen externe aanvallen maar ook verzekerd van een bepaalde bandbreedte en lage latency. Daarnaast hoef je niet aan de slag met Quality of Service om gesprekken verstaanbaar te houden. Dat zit standaard inbegrepen in deze dienst.

/ Ben je ergens naar op zoek?

We weten dat tijd erg belangrijk is, daarom willen we dat je snel en eenvoudig vindt wat je zoekt.

/ Liever iemand persoonlijk spreken?

Heb je een vraag voor een van onze specialisten? Zij kunnen jou alles vertellen over de mogelijkheden die we speciaal voor jouw bedrijf kunnen aanbieden. Hierdoor is er altijd een passende connectiviteitsoplossing die aansluit op jouw business.