signON

/ Private network

Netwerkoplossingen voor elk type infrastructuur

/ Uw locaties, uw netwerk

Doordat we netwerkonafhankelijk zijn, heeft u bij ons de flexibiliteit in de keuze van de infrastructuur. Ongeacht welke infrastructuur u kiest en/of in welk land u vestiging zit, we kunnen deze netwerken onderling koppelen.

We hebben hoogstaande netwerkoplossingen ontwikkeld voor het creëren van een private network tussen uw kantoorlocaties, datacenters of (cloud)leveranciers. Deze oplossingen dragen bij aan het verlagen van uw kosten, het verbeteren van de netwerkbeveiliging en het verhogen van de beschikbaarheid.

Omdat elk bedrijf uniek is, zijn onze netwerkoplossingen altijd maatwerk.

/ IP-Private Network

Met IP-Private Network (IP-PN) creëren we een private network (WAN) tussen twee of meerdere vestigingen. Dit netwerk is volledig gescheiden van het internet. Elk kantoorpand behoudt zijn eigen IP-netwerksegment en het uitbreiden van uw LAN naar een datacenterlocatie is mogelijk. Jij kunt uw bedrijfspanden nu beheren zoals u dat ook zou doen als ze in uw lokale netwerk aanwezig waren. In combinatie met een managed router hoef u er helemaal niet meer naar om te kijken.

Doordat een IP-PN niet via het internet gerouteerd wordt, is uw performance altijd voorspelbaar. De (minimale) latency en bandbreedtes zijn constant. Zo blijft uw dienstverlening voorspelbaar.

Niet direct aangesloten zijn op het internet heeft meerdere voordelen. Zo loop u geen risico op DDoS-aanvallen en kunt u centraal een firewall inzetten voor de verbinding naar het internet in plaats van op elke vestiging apart. Dat scheelt in de kosten en in het beheer.

We kunnen IP-PN leveren op alle snelheden. U kunt kiezen uit twee verschillende abonnementen tegen een vast tarief per maand. Uiteraard inclusief volledig beheer en 24/7 ondersteuning.

/ Metro Ethernet Connect

Metro Ethernet Connect (MEC) is een high-performance oplossing om één netwerk (WAN) te creëren tussen twee of meerdere vestigingen. We koppelen uw locaties op OSI model laag-2 (ethernet), zonder tussenkomst van een router. Op dit switched netwerk beheert u zelf uw IP-netwerk. Uiteraard kunnen we uw LAN ook uitbreiden naar uw datacenterlocatie(s).

MEC kunt u inzetten voor E-LINE- (point-to-point) en E-LAN- (multi-point) netwerken. Bovendien bent u zeer goed beschermd tegen aanvallen van buitenaf, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken.

/ IPSEC VPN

Met een IPSEC VPN-verbinding wordt een tunnel opgezet over het publieke internet. Hierbij wordt al het verkeer versleuteld om de veiligheid te borgen. Elke vestiging behoudt haar eigen IP-netwerksegment en uitbreiding van uw LAN naar een datacenterlocatie is geen probleem.

IPSEC VPN is een perfecte oplossing als u bijvoorbeeld het netwerk van uw nevenvestiging wilt koppelen aan uw hoofdvestiging. We beheren de dienst tot en met de VPN-apparatuur op uw locaties en kunnen deze over uw huidige internetverbinding leveren.

/ Private APN

Met een private APN - een afgescheiden privé-netwerk op het mobiele netwerk – transporteren we uw mobiele verkeer naar uw bedrijfsnetwerk en kunnen we meerdere locaties met elk een vast IP-adres in uw eigen private netwerk koppelen. Het is tevens mogelijk uw verkeer langs uw firewall te leiden zodat u daar eigen bedrijfsbeveiligingsmaatregelen kunt toepassen. Een private APN is een geschikte oplossing indien u meerdere vestigingen wilt ontsluiten via een mobiel privé-netwerk.

/ Secure Voice

Met ons Secure Voice-netwerk leveren we u een private network specifiek voor uw telefonie. Hiermee verbinden we uw telefoons niet over het internet, maar over een gescheiden netwerk naar uw centrale.

Met Secure Voice bent u niet alleen beveiligd tegen externe aanvallen maar ook verzekerd van een bepaalde bandbreedte en lage latency. Daarnaast hoeft u niet aan de slag met Quality of Service om gesprekken verstaanbaar te houden. Dat zit standaard inbegrepen in deze dienst.

/ Bent u ergens naar op zoek?

We weten dat tijd erg belangrijk is, daarom willen we dat u snel en eenvoudig vindt wat u zoekt.

/ Liever iemand persoonlijk spreken?

Heeft u een vraag voor een van onze specialisten? Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden die we speciaal voor uw bedrijf kunnen aanbieden. Hierdoor is er altijd een passende connectiviteitsoplossing die aansluit op uw business.