My Signet

/ Janssen de Jong Groep

/ Complete ICT-oplossing voor dé groep van bouwspecialisten

Janssen de Jong Groep ontwikkelt, bouwt, renoveert, restaureert en verzorgt het onderhoud voor bedrijven, particulieren en overheden. Met dochterondernemingen in Nederland, de Caribbean en Polen is de groep van bouwspecialisten zowel nationaal als internationaal actief. Een veilige en betrouwbare ICT-omgeving, die overal en altijd bereikbaar is, is cruciaal voor dé groep van bouwspecialisten.

/ Anywhere, anytime, anyplace

Signet is een belangrijke partner voor Janssen de Jong en zorgt ervoor dat de medewerkers kunnen rekeken op een veilige en betrouwbare ICT-omgeving. “We streven naar uniformiteit en eenvoud qua digitalisering”, vertelt Geoffrey Timmermans, IT Manager clusters Projectontwikkeling, Wonen en Restauratie & Renovatie van bij Janssen de Jong Groep. “Als groep werken we met dezelfde systemen en zo min mogelijk met eigen oplossingen per bedrijf. Bovendien zijn de verschillende systemen met elkaar gekoppeld zodat er optimale informatieuitwisseling is en handmatig werken zoveel mogelijk wordt geëlimineerd.”

/ Complete netwerkoplossing

Janssen de Jong heeft met Signet één aanspreekpunt voor de totale infrastructuur. Het feit dat het Signet netwerk onafhankelijk is en verschillende verbindingen via tal van leveranciers kan aanbieden, was voor de Janssen de Jong Groep reden om voor Signet te kiezen. “Ze opereren landelijk en zijn een betrouwbare speler in de markt. Voor ons betekent dit dat we de complete netwerkoplossing bij één partij neer kunnen leggen die onze diverse Janssen de Jong vestigingen compleet ontzorgt”, licht Geoffrey verder toe.  

/ Private network voor optimale garantie

Met een IP Private network heeft Janssen de Jong Groep een veilige netwerkomgeving in huis waarbinnen Signet alle locaties met zowel een primaire lijn als een back-uplijn kan ontsluiten. Omdat alle locaties in dit netwerk afgesloten zijn van het publieke internet, zorgt dit voor een grote mate van veiligheid en maximale beschikbaarheid. Zo is de business op een veilige en betrouwbare manier georganiseerd.

/ Up and running

Zonder verbindingen staat ICT stil. De verbindingen van Signet zijn dus een essentieel onderdeel van de complete ICT-omgeving en het succes ervan. Zeker in deze tijd is het heel belangrijk dat de grote toename van thuiswerken goed kan worden opgevangen. “We kunnen gelukkig vertrouwen op Signet met één aanspreekpunt voor de totale infrastructuur. Hierdoor zijn de communicatielijnen erg kort en dat is heel belangrijk binnen de ICT!”

/ Over Janssen de Jong Groep

Onder het motto ‘“Let’s build happiness together’” bouwen dagelijks ruim 1.000 specialisten in Nederland en daarbuiten samen aan geluk, welzijn en welvaart voor bedrijven, particulieren en overheden. Synergie is een belangrijk sleutelwoord voor de bouwgroep. Er is een verregaande ketenintegratie met klanten, leveranciers en partners. Op basis van de wensen van opdrachtgevers, gebruikers en kopers wordt al het vakmanschap van de groepsondernemingen en partners ingezet om oplossingsgericht uitdagingen aan te gaan.

Voor meer informatie ga naar: www.jajo.com

/ Contact met Signet

Wilt u meer weten over deze samenwerking of bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel, bezoek, mail of chat met ons. Wij denken graag met u mee!