My Signet

/ Samen met onze klanten en partners maken wij het verschil

Voor Metrology Tower in Delft waarin toonaangevende bedrijven als VSL, Nmi en FDI zijn gevestigd is het noodzakelijk dat het netwerk ten allen tijde blijft draaien. Een kleine hapering in de internetverbinding kan funest zijn. Dankzij de redundante netwerkoplossing van Signet en Breedband over het netwerk van Eurofiber kan Metrology Tower 100% vertrouwen op een altijd werkende en snelle verbinding.

BenQ Europe

Een redundante netwerkoplossing zorgt ervoor dat vanuit het Europese hoofdkantoor in Eindhoven de honderden BenQ-medewerkers, werkzaam in meerdere Europese vestigingen, toegang hebben tot het internet en het interne netwerk.

Alliance Automotive Group Benelux

Snel en stabiel internet is cruciaal in het bestel- en distributieproces. Geen internet betekent geen telefonie én geen bestellingen. Signet ontwikkelde voor 140 locaties in de Benelux een kritisch netwerkoplossing dat als basis dient voor leveringen uit voorraad op dezelfde dag.

AFAS Live

Connectiviteit is de backbone van de totaalbeleving die AFAS Live biedt. ’Dankzij het kwalitatief hoogwaardige netwerk van Eurofiber en de connectiviteitsdiensten van Signet zijn we gegarandeerd van een perfecte verbinding'.

IPHandlers

IPhandlers vertrouwt op de netwerkoplossing en 24/7 support van CCare en Signet. Dankzij deze samenwerking is IPHandlers in staat om non stop verse producten te verwerken en te verspreiden over de hele wereld.

Het Familievarken

Gegarandeerde connectiviteit is essentieel voor het werk van een hightech agrarisch bedrijf. 

Janssen de Jong Groep

Complete ICT-oplossing voor dé groep van bouwspecialisten. 

De Rooi Pannen

Educatie en connectiviteit zijn een perfecte match, ongeacht de locatie.

Amari Holdings

In de maakindustrie is de gehele keten van productie tot levering steeds meer afhankelijk van IT. 

JLL

Internationale connectiviteitsoplossingen voor wereldleider in vastgoedadvies JLL.

SBIT

Hospitality en connectiviteit: onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Atlan IT

Atlan IT heeft als doel bedrijven volledig en veilig te ontzorgen op het gebied van IT. Om de klant het beste en meest complete productportfolio te bieden, werkt Atlan IT samen met verschillende partners, waaronder Signet.

Avit Group - Solution Partner

Signet en Avit werken nauw samen, ontwikkelen productmarktcombinaties en voeren gezamenlijk uitdagende projecten uit. Lees meer over dit mooie partnership.

Pro Install

Binnen het totaal pakket van IT-oplossingen die Pro_Install haar klanten biedt, is connectivity een belangrijk onderdeel.