signON

/ Glasvezel

Een toekomstvaste, zakelijke internetverbinding

Bekijk de beschikbare verbindingen op uw locatie

/ Glasvezel

Met glasvezel heeft u een schaalbare, betrouwbare en supersnelle zakelijke internetverbinding met een capaciteit tot maar liefst 10 Gbit/s. We leveren standaard een niet-overboekte 1:1 gegarandeerde internetsnelheid met een beschikbaarheidsgarantie tot en met 99,9%.

Bij elke verbinding ontvangt u een vast IPv4-adres en IPv6-subnet en kunt u altijd gratis terugvallen op onze servicedesk voor vragen en ondersteuning. Indien gewenst kunt u deze ondersteuning uitbreiden naar 24/7 support.

/ Zakelijk glasvezel: de toekomstvaste oplossing

Flexibiliteit in onlinediensten, capaciteit en accesspoints? Hoe uw bedrijf ook vorm gaat krijgen in de toekomst: zakelijk glasvezel is een schaalbare oplossing en biedt uitkomst wanneer online zijn voor uw onderneming essentieel is. Lees onze blogpost waarin we dieper op de materie ingaan.

/ Europese netwerkdekking

Signet is een netwerkonafhankelijke Internet Service Provider (ISP) en werkt in Europa intensief samen met meer dan 40 glasvezel-, DSL- en mobiele providers. Hierdoor zijn we in staat om op vrijwel elke locatie in Europa zakelijk internet te leveren, uw vestiging aan te sluiten en meerdere vestigingen moeiteloos aan elkaar te koppelen.

We bieden voor elke connectiviteitsuitdaging de best passende oplossing, gebaseerd op uw beschikbaarheids-, performance - en veiligheidseisen. Bovendien krijgt u één aanspreekpunt voor uw gehele connectiviteitsketen.

/ Meer mogelijkheden

U kunt uw glasvezelabonnement uitbreiden met een managed router, extra subnet, anti-DDoS, IPTV, Fiber Care of telefonie.

/ Bent u ergens naar op zoek?

We weten dat tijd erg belangrijk is, daarom willen we dat u snel en eenvoudig vindt wat u zoekt.

/ Liever iemand persoonlijk spreken?

Heeft u een vraag voor een van onze specialisten? Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden die wij speciaal voor uw bedrijf kunnen aanbieden. Hierdoor is er altijd een passende oplossing welke aansluit op uw business.