signON

/ Glasvezel

Een toekomstvaste, zakelijke internetverbinding

Bekijk de beschikbare verbindingen op jouw locatie

/ Glasvezel

Met glasvezel heb je een toekomstvaste, zakelijke internetverbinding en beschik je over een bandbreedte tot 10 Gbit/s. We leveren standaard een niet-overboekte 1:1 gegarandeerde internetsnelheid met een beschikbaarheidsgarantie tot en met 99,9%.

Bij elke verbinding ontvang je een vast IPv4-adres en IPv6-subnet en kun je altijd gratis terugvallen op onze servicedesk voor vragen en ondersteuning. Indien gewenst kun je deze ondersteuning uitbreiden naar 24/7.

/ Europese netwerkdekking

Signet is een netwerkonafhankelijke Internet Service Provider (ISP) en werkt in Europa intensief samen met meer dan 40 glasvezel-, DSL- en mobiele providers. Hierdoor zijn we in staat om op vrijwel elke locatie in Europa zakelijk internet te leveren, jouw vestiging aan te sluiten en meerdere vestigingen moeiteloos aan elkaar te knopen.

We bieden voor elke connectiviteitsuitdaging de best passende oplossing, gebaseerd op jouw beschikbaarheids-, performance - en veiligheidseisen. Bovendien krijg je één aanspreekpunt voor jouw gehele connectiviteitsketen.

/ Meer mogelijkheden

Je kunt je glasvezelabonnement uitbreiden met een managed router, extra subnet, anti-DDoS, IPTV, Fiber Care of telefonie.

/ Ben je ergens naar op zoek?

We weten dat tijd erg belangrijk is, daarom willen we dat je snel en eenvoudig vindt wat u zoekt.

/ Liever iemand persoonlijk spreken?

Heb je een vraag voor een van onze specialisten? Zij kunnen jou alles vertellen over de mogelijkheden die wij speciaal voor jouw bedrijf kunnen aanbieden. Hierdoor is er altijd een passende oplossing welke aansluit op jouw business.