signON

/ Datacenter internet

/ Datacenter internet

Staan jouw servers in het datacenter van Datacenter Dataplace Brabant (Waalwijk), Dataplace Utrecht (Groenekan), Dataplace Rotterdam (Alblasserdam), Bytesnet (Rotterdam), EcoRacks (Eindhoven) of Equinix AM3 (Amsterdam) dan kunnen we hier zakelijk internet leveren tot snelheden van 10 Gbit/s zonder overboeking en met een minimale beschikbaarheidsgarantie van 99,6%. Verder kunnen we op basis van maatwerk op alle datacenterlocaties in Amsterdam zakelijk internet leveren.

/ Netwerkoplossingen

We hebben hoogstaande netwerkoplossingen ontwikkeld om je apparatuur aan je netwerk of vestiging(en) te koppelen. Oplossingen die bijdragen aan het verlagen van je kosten, het verbeteren van de netwerkbeveiliging, een hogere netwerkbeschikbaarheid bieden en bovendien een efficiëntere werkwijze voor jouw medewerkers faciliteren.

/ Gratis ondersteuning

Heb je vragen of kom je er niet uit? Onze specialisten op de servicedesk helpen je tijdens kantooruren graag verder. Wil je ook buiten onze kantoortijden ondersteuning, dan kun je kiezen voor 24/7 support.

/ Ben je ergens naar op zoek?

We weten dat tijd erg belangrijk is, daarom willen we dat je snel en eenvoudig vindt wat je zoekt.

/ Liever iemand persoonlijk spreken?

Heb je een vraag voor een van onze specialisten? Zij kunnen jou alles vertellen over de mogelijkheden die we speciaal voor jouw bedrijf kunnen aanbieden. Hierdoor is er altijd een passende connectiviteitsoplossing die aansluit op jouw business.