signON

/ IPTV

/ Op veel locaties beschikbaar

IPTV is beschikbaar op locaties waar een netwerkverbinding van Signet aanwezig is. Je hoeft geen coax aan te leggen om live televisie te kunnen kijken met onze TV-ontvanger. Dit is vooral handig voor hotelkamers, live beelden bij calamiteiten of in een wachtkamer. Als je op zoek bent naar nog meer flexibiliteit kunnen we IPTV ook via een tablet leveren.

/ Keuze uit uitgebreid zenderaanbod

Je kunt kiezen uit twee pakketten: het basispakket met 31 zenders of het pluspakket met 60 zenders. Bij beide pakketten krijg je 20 zenders in HD-kwaliteit, een elektronische programmagids, een TV-ontvanger, een interactief platform en de mogelijkheid om programma’s op te nemen via USB.

/ Je eigen zender

Voor zorgverlenende diensten of de hospitalitybranche is het makkelijk om een eigen zender te hebben. Zo kun je bijvoorbeeld het menu tonen aan gasten, of patiënten herinneren aan het innemen van medicijnen. Door IPTV op deze manier slim in te zetten, kun je eenvoudig informatie verspreiden en ophalen.

/ Ben je ergens naar op zoek?

We weten dat tijd erg belangrijk is, daarom willen we dat je snel en eenvoudig vindt wat je zoekt.

/ Liever iemand persoonlijk spreken?

Heb je een vraag voor een van onze specialisten? Zij kunnen jou alles vertellen over de mogelijkheden die we speciaal voor jouw bedrijf kunnen aanbieden. Hierdoor is er altijd een passende connectiviteitsoplossing die aansluit op jouw business.