signON

/ DSL

Bekijk de beschikbare verbindingen op uw locatie

/ DSL

Een zakelijke DSL-verbinding is een gedegen internetverbinding voor kleinere ondernemingen of geschikt als back-up voor uw glasvezelverbinding. We leveren alle DSL-vormen zoals ADSL, VDSL, VVDSL, BVVDSL en SDSL met een maximale snelheid van 200 Mbit/s.

Bij een DSL-verbinding ontvangt u standaard een vast IPv4-adres en IPv6-subnet en ondersteunt onze servicedesk u waar nodig tijdens kantooruren. Als u behoefte heeft aan uitgebreidere support, dan behoort 24/7 support tot de mogelijkheden.

/ Europese netwerkdekking

We zijn netwerkonafhankelijk en werken intensief samen met meer dan 40 glasvezel-, DSL- en mobiele providers in Europa. Hierdoor kunnen we op vrijwel elke locatie in Europa internet leveren, uw vestiging aansluiten of meerdere kantoorlocaties aan elkaar koppelen.

We bieden voor elke connectiviteitsuitdaging de best passende oplossing, gebaseerd op uw beschikbaarheids-, performance - en veiligheidseisen. Bovendien krijgt één aanspreekpunt voor uw gehele connectiviteitsketen.

/ Meer mogelijkheden

U kunt uw DSL-abonnement uitbreiden met een managed router of extra subnet.

/ Bent u ergens naar op zoek?

We weten dat tijd erg belangrijk is, daarom willen we dat u snel en eenvoudig vindt wat u zoekt.

/ Liever iemand persoonlijk spreken?

Heeft u een vraag voor een van onze specialisten? Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden die wij speciaal voor uw bedrijf kunnen aanbieden. Hierdoor is er altijd een passende oplossing welke aansluit op uw business.