signON

/ DSL

Bekijk de beschikbare verbindingen op jouw locatie

/ DSL

Een zakelijke DSL-verbinding is een gedegen internetverbinding voor kleinere ondernemingen of geschikt als back-up voor jouw glasvezelverbinding. We leveren alle DSL-vormen zoals ADSL, VDSL, VVDSL, BVVDSL en SDSL met een maximale snelheid van 200 Mbit/s.

Bij een DSL-verbinding ontvang je standaard een vast IPv4-adres en IPv6-subnet en ondersteunt onze servicedesk je waar nodig tijdens kantooruren. Als je behoefte hebt aan uitgebreidere support, dan behoort 24/7 support tot de mogelijkheden.

/ Europese netwerkdekking

We zijn netwerkonafhankelijk en werken intensief samen met meer dan 40 glasvezel-, DSL- en mobiele providers in Europa. Hierdoor kunnen we op vrijwel elke locatie in Europa internet leveren, jouw vestiging aansluiten of meerdere kantoorlocaties aan elkaar koppelen.

We bieden voor elke connectiviteitsuitdaging de best passende oplossing, gebaseerd op jouw beschikbaarheids-, performance - en veiligheidseisen. Bovendien krijg je één aanspreekpunt voor jouw gehele connectiviteitsketen.

/ Meer mogelijkheden

Je kunt je DSL-abonnement uitbreiden met een managed router of extra subnet.

/ Ben je ergens naar op zoek?

We weten dat tijd erg belangrijk is, daarom willen we dat je snel en eenvoudig vindt wat je zoekt.

/ Liever iemand persoonlijk spreken?

Heb je een vraag voor een van onze specialisten? Zij kunnen jou alles vertellen over de mogelijkheden die we speciaal voor jouw bedrijf kunnen aanbieden. Hierdoor is er altijd een passende connectiviteitsoplossing die aansluit op jouw business.