My Signet

/ Meer informatie over glasvezel in De Kade Eindhoven

/ Signet, Breedband Regio Eindhoven en de Eindhoven Fiber eXchange

BRE is een initiatief van deelnemers uit de overheid, zorg, onderwijs, woningbouw en het bedrijfsleven. Het BRE-glasvezelnetwerk is sterk vertegenwoordigd in Eindhoven en o.a. uitgebreid naar gebieden in Veldhoven, Helmond en Geldrop. Het netwerk heeft een open karakter wat betekent dat alle bedrijven en instellingen hier gebruik van kunnen maken.

BRE is een specialist op het gebied van Dark Fiber, ofwel een onbelichte glasvezelverbinding. U kiest voor een verbinding tussen eigen locaties, naar uw datacenter of naar marktplaatsen zoals de Eindhoven Fiber eXchange (EFX).

Het doel van BRE is om voor individuele en/of een collectief van klanten snel de beschikbaarheid van glasvezel-infrastructuur te realiseren. BRE doet dit door alleen de passieve laag (‘backbone’) van de glasvezel-infrastructuur aan te leggen. Zo wordt een kwalitatief hoogwaardige capaciteit tegen een gunstige prijskwaliteit verhouding beschikbaar gesteld.

De EFX heeft als doel lokale, regionale en interregionale communicatienetwerken onderling te koppelen. Om dit te realiseren faciliteert de EFX een open, onpartijdige en onafhankelijke marktplaats om te makelen en schakelen tussen dienstaanbieders, (glasvezel)netwerken en eindgebruikers.

Tevens voorziet de EFX in een lokale belichting bij lokale netwerken zoals bedrijventerreinen en bedrijfsverzamelgebouwen specifiek bedoeld voor bedrijven en maatschappelijke instellingen.

In de kanaaldijkzone in Eindhoven wil BRE bij voldoende belangstelling een glasvezelnetwerk aanleggen en belichten, gekoppeld aan de marktplaats van de EFX. Daardoor heeft een aangesloten klant een maximale vrijheid in het kiezen van een dienstenaanbieder. BRE levert de glasvezelaansluiting dan ook aan als een “nuts” voorziening bij bedrijven en instellingen.

Samen met Signet biedt BRE de mogelijkheid om in te tekenen op het aanbod van Signet en BRE. Bij voldoende belangstelling gaat BRE over tot de realisatie van het glasvezelnetwerk en zullen we de diensten van Signet via het glasvezelnetwerk aan u aanbieden.

/ Wilt u meer informatie over dit initiatief?

Bel ons: (085) 7470000

Mail ons: sales@signet.nl

Live Q&A: Laat al uw vragen beantwoorden en doe mee met de online informatiesessie. Aanmelden Live Q&A