is

Altijd online.

Microsoft Azure ExpressRoute voor Office 365

Naast Azure kan ook het populaire Office 365 ontsloten worden middels ExpressRoute. Dit garandeert een veilige en snelle toegang tot Office 365. Zeker als u gebruik maakt van Microsoft Office 365 biedt dit een aantal grote voordelen.

 

Directe verbinding

Office 365 heeft een hoge beschikbaarheid en voldoende bandbreedte nodig voor een soepele gebruikers ervaring en functioneert beter bij een directe verbinding zoals de ExpressRoute. Dit zorgt namelijk voor een hogere bandbreedte en minimale vertraging (latency).

 

Veiligheid en redundantie

Door middel van onze MPLS netwerk connectie met Microsoft Azure ExpressRoute via Cloud Connect omzeilt u het publieke internet en de veiligheidsrisico’s die daaraan verbonden zijn. Onze dubbel uitgevoerde (redundante) verbindingen van en naar de Microsoft cloud zorgen voor veilige, private verbindingen. Uw bedrijfskritische applicaties zijn zo altijd veilig beschikbaar, voor u alleen en zijn onbereikbaar voor aanvallen van buitenaf zoals DDoS-attacks.

 

Beheersbaarheid en controle

Door middel van onze cloud connectiviteit en de flexibiliteit van ExpressRoute bent u zelf in controle over bandbreedte. Dankzij de privétoegang die u tot de Microsoft krijgt, levert dit platform de unieke mogelijkheden van een hybride cloudoplossing. Denk hierbij aan applicatie services, active-directory, data recovery en back-up.

 

Stabiele prestaties

Door uw Microsoft Azure omgeving niet via het publieke internet, maar middels een cloud connectie te benaderen krijgt u een directe verbinding met Microsoft Azure. Dat merkt u aan de hoeveelheid data die het netwerk binnen een bepaalde tijd kan afleveren (throughput). De ExpressRoute is niet alleen sneller, maar ook stabieler.

 

Public cloud dichterbij

Om op deze manier toegang te krijgen tot Microsoft Azure en Office365 werkt u binnen de vertrouwde infrastructuur van uw bestaande Wide Area Network (WAN) of door Signet gecreëerde MPLS netwerk. U ervaart de toegang tot Microsoft Azure alsof u gebruikmaakt van een LAN-verbinding voor het uitwisselen van gegevens tussen on-premise en Azure.

 

Verbeterde gebruikerservaring

De hogere snelheid en veilige toegang tot Office 365 en Azure doorbreken de nadelen van het publieke internet. Door het verhogen van de snelheid, het verlagen van de latency en het verkleinen van veiligheidsrisico’s ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Met de ExpressRoute verhoogt u het gebruiksgemak voor Office 365-gebruikers aanzienlijk zodat er meer gebruikers intensiever en gelijktijdig samen kunnen werken


Beschikbare bandbreedtes

Een verbinding voor end-point Public Microsoft en Cloud Services is beschikbaar in bandbreedte van 50 Mbit/s, 100 Mbit/s, 200 Mbit/s, 500 Mbit/s en 1 Gbit/s.


Microsoft applicaties

De volgende Microsoft applicaties zijn inbegrepen bij ExpressRoute voor Office 365 (Microsoft Cloud Services):

  • Exchange Online, Exchange Online Protection;
  • SharePoint Online, OneDrive for Business, Delve;
  • Skype for Business Online, Project Online;
  • Azure Active Directory, Azure Active Directory synchronization;


 


SIGNET Postbus 28049 5602 JA Eindhoven T: 085 - 747 00 00 info@signet.nl
Signet - Altijd Online