is

Altijd online.

Uw netwerk onze zorg

Connectiviteit en de zorg

Informatievoorziening, goed beveiligde netwerken en altijd beschikbare informatie zijn nergens zo belangrijk als in een zorginstelling. Bezuinigingen vanuit de overheid leggen daar nog een extra druk bovenop. Centraliseren en delen is hierop het antwoord. Maar hoe regelt u dat op een veilige manier? Wellicht heeft u ook te maken met cliënten en/of bewoners die privé gebruik willen maken van het internet. Hoe biedt u hen veilig toegang via uw netwerk?


Omdat elke zorginstelling anders is zijn onze oplossingen altijd maatwerk.”

Delen

Het delen van informatiesystemen is van groot belang in een zorginstelling. Vooral het altijd beschikbaar zijn van (patiënt)gegevens en het uitwisselen daarvan tussen afdelingen en locaties. Ook voor zeer gevoelige informatie is het van groot belang dat u een veilig en betrouwbaar netwerk bouwt.
Connectiviteit in de Zorg
Dit begint met een goede netwerkinfrastructuur. Moet de informatie niet alleen op verschillende afdelingen maar ook op meerdere locaties beschikbaar zijn? Dan kunt u te maken krijgen met verschillende infrastructuren. Signet biedt de grootste netwerkdekking van Nederland zodat elke locatie aangesloten kan worden.


Locaties veilig koppelen

Om de netwerken van de verschillende locaties onderling op een veilige manier aan elkaar te koppelen hebben wij drie hoogstaande netwerkoplossingen ontwikkeld. Oplossingen die bijdragen aan het verlagen van uw kosten, het verbeteren van de netwerkbeveiliging, een hogere netwerk beschikbaarheid bieden en bovendien een efficiëntere werkwijze voor medewerkers faciliteren.


Beschikbaarheid van het netwerk

Onze verbindingen hebben de hoogst haalbare beschikbaarheid. Bovendien zijn onze netwerken redundant uitgevoerd zodat ook in het geval van een calamiteit de zorgverlening altijd gecontinueerd kan worden.


Wi-Fi netwerk voor patiënten en bewoners

Wanneer u Wi-Fi aan patiënten en bewoners wilt bieden is het van belang dat u dit doet op basis van een gescheiden netwerk. Wij adviseren u graag hierin op basis van uw behoeften.


Thuis in de zorg

Wij leveren reeds aan een gerenommeerde organisaties en instellingen in de zorg. Voor een overzicht verwijzen wij graag naar onze referenties


Onze netwerkoplossingen:

  • zijn flexibel en onderling te combineren;
  • zijn volledig beheerde oplossingen;
  • hebben een heldere en transparante prijsstelling;
  • bieden de mogelijkheid uw netwerk aan een datacenter locatie te koppelen;
  • zijn kostenbesparend door centralisatie van uw netwerk;
  • zijn veilig en betrouwbaar;
  • hebben een hoge gegarandeerde beschikbaarheid.

Wij nodigen u graag uit om uw situatie te bespreken en
samen de ideale oplossing voor uw instelling samen te stellen.
Welkom bij Signet. Wij adviseren u graag.
SIGNET Postbus 28049 5602 JA Eindhoven T: 085 - 747 00 00 info@signet.nl
Signet - Altijd Online