signON

/ SIP Trunk

Bellen naar vast en mobiel tegen scherpe tarieven

/ Onbeperkt bellen via het internet: tot 60% goedkoper

Met een SIP Trunk van Signet krijgt u de beschikking over een hoogwaardige telefoonverbinding waar u al uw vaste zakelijke gesprekken mee kunt voeren.

Belt u voornamelijk veel binnen Nederland en Europa? Dan raden wij u een abonnement voor onbeperkt bellen aan. Hiermee betaalt u een vast bedrag per maand en kunt u onbeperkt binnen Nederland en/of Europa telefoneren. Gesprekskosten buiten deze bestemmingen worden tegen een tarief buiten de bundel met u verrekend.

Belt u relatief weinig? Dan is een SIP Trunk met variabele kosten wellicht interessant voor u. U betaalt een vast bedrag voor het aantal spraakkanalen en de gesprekskosten worden apart berekend tegen de zeer scherpe tarieven van Signet.

Uiteraard kunt u uw 085- en 088-bedrijfsnummer of geografische telefoonnummer behouden en indien nodig verhuizen naar Signet. Ook als u een nieuw nummer wenst, kunt u deze bij ons aanvragen.

Om de gesprekskwaliteit te kunnen waarborgen, adviseren wij altijd een High Priority & Secure Voice-verbinding aan.

/ Fraudepreventie

Worden er ineens verdacht veel dure gesprekken naar het buitenland gemaakt en vermoeden wij fraude? Dan grijpen we in. Zo voorkomen we onterechte hoge kosten voor u en onszelf. 

/ Bent u ergens naar op zoek?

We weten dat tijd erg belangrijk is en daarom willen we dat u snel en eenvoudig vindt wat u zoekt.

/ Liever iemand persoonlijk spreken?

Heeft u een vraag voor een van onze specialisten? Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden die wij speciaal voor uw bedrijf kunnen aanbieden. Hierdoor is er altijd een passende oplossing welke aansluit op uw business.