My Signet

/ SIP Trunk

Bellen naar vast en mobiel tegen scherpe tarieven

/ Onbeperkt bellen via het internet: tot 60% goedkoper

In plaats van dat u belt via de traditionele telefoonlijn zoals dat bij ISDN gaat, doet u dit met SIP Trunk via een internetverbinding. Dit brengt belangrijke voordelen met zich mee. Zo bespaart u flink op de gesprekstarieven die doorgaans tot wel 60% voordeliger zijn, vooral als u vaak naar het buitenland belt. Daarnaast schaalt u gemakkelijk bij naar meer gesprekskanalen, is er geen additionele hardware nodig en bellen al uw vestigingen onderling gratis met elkaar.

Ook als u reeds gebruikmaakt van SIP trunking,  kunt u vaak besparen op de maandelijkse kosten. Neem hiervoor contact op met onze specialisten.

/ Kies het SIP Trunk-abonnement dat bij u past

Met een SIP Trunk van Signet krijgt u de beschikking over een hoogwaardige telefoonverbinding waar u al uw vaste zakelijke gesprekken mee kunt voeren.

Belt u voornamelijk veel binnen Nederland en Europa? Dan raden wij u een abonnement voor onbeperkt bellen aan. Hiermee betaalt u een vast bedrag per maand en kunt u onbeperkt binnen Nederland en/of Europa telefoneren. Gesprekskosten buiten deze bestemmingen worden tegen een tarief buiten de bundel met u verrekend.

Belt u relatief weinig? Dan is een SIP Trunk met variabele kosten wellicht interessant voor u. U betaalt een vast bedrag voor het aantal spraakkanalen en de gesprekskosten worden apart berekend tegen de zeer scherpe tarieven van Signet.

Uiteraard kunt u uw 085- en 088-bedrijfsnummer of geografische telefoonnummer behouden en indien nodig verhuizen naar Signet. Ook als u een nieuw nummer wenst, kunt u deze bij ons aanvragen.

Om de gesprekskwaliteit te kunnen waarborgen, adviseren wij altijd een High Priority & Secure Voice-verbinding aan.

/ Fraudepreventie

Worden er ineens verdacht veel dure gesprekken naar het buitenland gemaakt en vermoeden wij fraude? Dan grijpen we in. Zo voorkomen we onterechte hoge kosten voor u en onszelf. 

/ Veelgestelde vragen over SIP Trunk / VoIP telefonie

/ Meer weten over de voordelen van SIP Trunking voor uw bedrijf?

Heeft u een vraag over SIP Trunk of VoIP? Onze specialisten kunnen u er alles over vertellen.

Neem contact met ons op via +31 (0)85 747 00 00 of mail naar sales@signet.nl. U kunt ook gebruikmaken van het online formulier. Laat hieronder uw gegevens achter. Dan neemt een van onze experts binnen 5 werkdagen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.