My Signet

/ SIP Trunk

Bellen naar vast en mobiel tegen scherpe tarieven

/ Onbeperkt bellen via het internet met SIP Trunk: tot 60% goedkoper

In plaats van dat u belt via de traditionele telefoonlijn zoals dat bij ISDN gaat, doet u dit met SIP Trunk via een internetverbinding. Dit brengt belangrijke voordelen met zich mee. Zo bespaart u flink op de gesprekstarieven die doorgaans tot wel 60% voordeliger zijn, vooral als u vaak naar het buitenland belt. Bovendien bellen al uw vestigingen onderling gratis met elkaar.

Met SIP Trunk kunt u alle bestaande functies in uw telefoonsysteem gebruiken, zoals nummerweergave, doorschakelen en het gebruik van voicemail. En omdat internetgesprekken digitaal zijn, is de geluidskwaliteit over het algemeen beter dan bij een ISDN-verbinding.

SIP trunk wordt (terecht) steeds vaker gezien als alternatief voor ISDN. Veel organisaties maken al gebruik van de voordelen die VoIP telefonie via SIP Trunk biedt op het gebied van flexibiliteit. Ook als u reeds gebruikmaakt van SIP trunking, kunt u vaak besparen op de maandelijkse kosten. Neem contact op met onze specialisten voor advies op maat.

/ Kies het SIP Trunk-abonnement dat bij u past

Met een SIP Trunk van Signet krijgt u de beschikking over een hoogwaardige telefoonverbinding waar u al uw vaste zakelijke gesprekken mee kunt voeren.

Belt u voornamelijk veel binnen Nederland en Europa? Dan raden wij u een abonnement voor onbeperkt bellen aan. Hiermee betaalt u een vast bedrag per maand en kunt u onbeperkt binnen Nederland en/of Europa telefoneren. Gesprekskosten buiten deze bestemmingen worden tegen een tarief buiten de bundel met u verrekend.

Belt u relatief weinig? Dan is een SIP Trunk met variabele kosten wellicht interessant voor u. U betaalt een vast bedrag voor het aantal spraakkanalen en de gesprekskosten worden apart berekend tegen de zeer scherpe tarieven van Signet.

Uiteraard kunt u uw 085- en 088-bedrijfsnummer of geografische telefoonnummer behouden en indien nodig verhuizen naar Signet. Ook als u een nieuw nummer wenst, kunt u deze bij ons aanvragen.

Fraudepreventie

Worden er ineens verdacht veel dure gesprekken naar het buitenland gemaakt en vermoeden wij fraude? Dan grijpen we in. Zo voorkomen we onterechte hoge kosten voor u en onszelf. Dit doen wij bijvoorbeeld door bepaalde soorten oproepen te blokkeren of tijdelijk een maximum te zetten op het beltegoed.

Om de gesprekskwaliteit 100% te kunnen waarborgen, adviseren wij altijd een High Priority & Secure Voice-verbinding aan.

/ Voordelen SIP Trunk in een notendop

  • Bellen via het internet is voordelig.
  • Geen hardwarekosten: gebruik bestaande apparatuur of schaf IP-telefonie aan.
  • Gemakkelijk schaalbaar naar meer gesprekskanalen.
  • Alle functies beschikbaar, zoals nummerweergave, doorschakelen en voicemail.
  • Goede geluidskwaliteit: digitale inkomende gesprekken en digitale uitgaande gesprekken zijn altijd helder.
  • Altijd een hoge prioriteit en beveiligde spraakverbinding voor de beste gesprekskwaliteit.
  • Mogelijkheid om uw huidige bedrijfsnummer te behouden of een nieuw nummer aan te vragen.

Voor meer informatie en de voordelen van van SIP Trunk voor uw bedrijf, neem dan contact op met een van onze specialisten. Wij helpen u graag verder.

/ Veelgestelde vragen over SIP Trunk / VoIP telefonie

/ Meer weten over de voordelen van SIP Trunking voor uw bedrijf?

Heeft u een vraag over SIP Trunk of VoIP? Onze specialisten kunnen u er alles over vertellen.

Neem contact met ons op via +31 (0)85 747 00 00 of mail naar sales@signet.nl. U kunt ook gebruikmaken van het online formulier. Laat hieronder uw gegevens achter. Dan neemt een van onze experts binnen 5 werkdagen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.