My Signet

/ Secure Voice

Veilig telefoneren over een gescheiden netwerk

/ Onverstoord bellen met optimale beveiliging

Heeft u een zakelijke glasvezelverbinding van Signet en overweegt u ook gebruik te maken van een zakelijk VoIP telefoonabonnement? Dan adviseren wij u gebruik te maken van een High Priority & Secure Voice-verbinding.

Het is bij gebruik van VoIP of cloud telefonie van essentieel belang dat het telefonieverkeer veilig en zonder verstoring tussen u en uw gesprekspartner(s) kan plaatsvinden.

/ Waarom Secure Voice?

Met Secure Voice van Signet krijgt u een aparte verbinding tot uw beschikking van (meestal) 5 Mbit/s, specifiek geconfigureerd en gereserveerd voor telefonie via internet (VoIP). Signet brengt hiermee een verbinding tot stand die zonder tussenkomst van het publieke internet uw telefooncentrale en het telefonieplatform van Signet aan elkaar koppelt. Dit zorgt voor een optimale beveiliging waardoor cybercriminelen geen toegang verkrijgen tot uw telefooncentrale.

Secure Voice is een dienst die alleen te gebruiken is in combinatie met zakelijke telefonie van Signet. Hierdoor kunnen we garanderen dat de verbinding de hoogste prioriteit in het corenetwerk van Signet krijgt, waardoor de kwaliteit van uw telefoongesprekken gewaarborgd blijft.

/ Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag voor een van onze specialisten? Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden die we speciaal voor uw bedrijf kunnen aanbieden. Er is altijd een passende connectiviteitsoplossing die aansluit op uw business.