My Signet

/ SD-WAN van Signet

Complexiteit vereenvoudigd

/ SD-WAN: Flexibel én kostenbesparend

SD-WAN (Software Defined Wide Area Network) is de oplossing voor moderne netwerken die flexibel, wendbaar en schaalbaar moeten zijn. Wij combineren al uw verbindingen - ongeacht het type - in één pad, die u eenvoudig vanaf één centraal punt in het netwerk beheert. Dit levert verbetering van uw netwerkconnectiviteit én kostenbesparing op.

De wereld veranderd snel, denk aan de opkomst van het structureel thuiswerken en de opkomst van clouddiensten (software as a service) zoals Microsoft Office 365, Google Cloud en Amazon AWS. Bedrijven nemen steeds meer diensten af die op ‘het internet’ online zijn in plaats van in de eigen kantoren of datacenters. Hierdoor ontstaat er een grotere behoefte aan bandbreedte naar het internet toe en minder van en naar het hoofdkantoor. 

/ Onze SD-WAN oplossing

Keuze uit 40+ netwerken

We zitten niet vast aan één netwerk of infrastructuur, maar werken met meerdere partijen om u de beste dekking en uptime te garanderen.

Kwaliteit en beschikbaarheid

Elke verbinding wordt via de SD-WAN oplossing gemaakt voor de ideale snelheid en stabiliteit van uw applicaties.

A-klasse hardware

Signet gebruikt Cisco hardware: de A-klasse op het gebied van connectiviteit. Onze technische collega’s zijn allemaal Cisco-gecertificeerd.

Monitoring en support

Wij monitoren uw SD-WAN netwerk en apparatuur voor optimale continuïteit. Onze helpdesk is 24/7 beschikbaar voor het oplossen van storingen.

Simpel, veilig en efficiënt

Implementeer zelf eenvoudig en snel de SD-WAN oplossing wanneer u dat uitkomt. Wij verzorgen de koppeling met uw netwerk en onderhouden het contact met alle providers.

Online portal

Via het handige Cisco Meraki-portaal krijgt u inzicht in statistische informatie over uw bandbreedtegebruik, netwerkkwaliteit en applicatieprestaties.

/ Al uw verbindingen in één overzicht

Het maakt voor SD-WAN niet uit welke type verbindingen er gebruikt worden, de slimmigheid zit hem in de monitoring van deze verbindingen. Er wordt bijgehouden hoe snel en stabiel elke verbinding naar allerlei voorgedefinieerde clouddiensten is. Zo wordt het best beschikbare pad naar de gebruikte applicatie genomen, op elk moment van de dag. 

Benieuwd naar de netwerkprestaties? Via een read-only account op onze beheeromgeving krijgt u realtime inzicht in uw bandbreedtegebruik, netwerkkwaliteit en applicatieprestaties. U kunt daarbij vertrouwen op onze kennis en ervaring. We monitoren de verbindingen en lossen problemen direct voor u op, zodat u zich alleen bezig hoeft te houden met uw onderneming. Dat is de garantie van Signet als uw netwerkpartner.

/ Integratie met bestaande netwerken

U hoeft niet te denken aan een complete nieuwbouw als u wilt profiteren van de voordelen van SD-WAN. Samen met een Solutions Architect van Signet bekijken we hoe de SD-WAN oplossing gekoppeld kan worden aan bestaande netwerkonderdelen en gebruikte routingsprotocollen. Dit is meteen een goed moment om in kaart te brengen hoe we uw netwerk kunnen optimaliseren.

Een SD-WAN oplossing levert een verbetering van uw netwerkconnectiviteit én een kostenbesparing op. Zeker wanneer u huurlijnen kunt opzeggen en alle apparatuur vanuit een tool worden gemonitord en beheerd.

/ SD-WAN met Meraki

Als u voor de SD-WAN oplossing van Signet kiest heeft u via het handige Cisco Meraki-portaal inzicht in uw bandbreedtegebruik, netwerkkwaliteit en applicatieprestaties.

Met een SD-WAN met Cisco Meraki hardware kunnen wij samen met u meerdere locaties snel en eenvoudig koppelen om het gewenste prestatieniveau voor uw toepassingen te garanderen. U kunt zelf eenvoudig de SD-WAN oplossing installeren op een moment wanneer u dat uitkomt.

Meer weten? Lees de blogpost met daarin een link naar onze podcast 'SD-WAN, nice to have of gamechanger' met gastexpert Ben Radstaat van Cisco Meraki.

/ In 4 stappen naar SD-WAN

Stap 1: Inventarisatie

Samen met onze Solutions Architect inventariseren we uw IT-infrastructuur en technische behoeften. Denk hierbij aan bandbreedte en beschikbaarheid.

Stap 2: Ontwerpen infrastructuur

Samen bekijken we welke SD-WAN oplossing het beste past in uw IT-infrastructuur: Simpel in gebruik, eenvoudig in beheer.

Stap 3: Migratie

Signet configureert van tevoren de SD-WAN hardware, die u na levering zelf eenvoudig kunt installeren. We stemmen samen het moment af zodat de migratie plaatsvindt op een moment dat u het beste uitkomt.

Stap 4: Nazorg voor optimale continuïteit

Na livegang helpt Signet met vragen en het oplossen van eventuele knelpunten. We beheren uw SD-WAN netwerk en de apparatuur voor de optimale continuïteit

/ Veelgestelde vragen over SD-WAN

We hebben de antwoorden op de veelgestelde vragen over SD-WAN voor u op een rij gezet.

/ Meer weten over de mogelijkheden van SD-WAN?

Is SD-WAN dé oplossing voor uw bedrijf? Onze Solutions Architect beoordeelt graag welke netwerkoplossing het beste past bij de doelen in uw organisatie. En daarbij houden we alles opties open!  Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.