My Signet

/ SD-WAN

Complexiteit vereenvoudigd

/ Flexibel én kostenbesparend

Met de opkomst van clouddiensten zoals Microsoft Office 365, Google Cloud, Amazon AWS nemen bedrijven steeds meer diensten af welke op ‘het internet’ online zijn in plaats van in de eigen kantoren of datacenters. Hierdoor ontstaat er een grotere behoefte aan bandbreedte naar het internet toe en minder van en naar het hoofdkantoor. Daarnaast verandert de wereld snel, denk aan de opkomst van het structureel thuiswerken. Dit vraagt om flexibiliteit, wendbaarheid en schaalbaarheid van uw netwerk.

Signet biedt hiervoor de oplossing: SD-WAN. Wij combineren al uw verbindingen - ongeacht het type - in één pad, die u eenvoudig vanaf één centraal punt in het netwerk kunt beheren. Dit kan een verbetering van uw netwerkconnectiviteit én een kostenbesparing opleveren.

/ Onze SD-WAN oplossing

Keuze uit 40+ netwerken

We zitten niet vast aan één netwerk of infrastructuur, maar werken met meerdere partijen om u de beste dekking en uptime te garanderen.

Kwaliteit en beschikbaarheid

Elke verbinding wordt via de SD-WAN oplossing gemaakt met het oog op de ideale snelheid en stabiliteit voor uw applicaties.

Cisco Meraki hardware

Signet gebruikt Cisco hardware: de A-klasse op het gebied van connectiviteit. Onze technische collega’s zijn allemaal Cisco-gecertificeerd.

Monitoring en support

Uw SD-WAN netwerk en de apparatuur wordt door ons gemonitord voor optimale continuïteit. Onze helpdesk is 24/7 beschikbaar voor het oplossen van storingen.

Simpel, veilig en efficiënt

Implementeer zelf eenvoudig en snel de SD-WAN oplossing wanneer u dat uitkomt. Wij verzorgen de koppeling met uw netwerk en onderhouden het contact met alle providers.

Online portal

Via het handige Cisco Meraki-portaal krijgt u inzicht in statistische informatie over uw bandbreedtegebruik, netwerkkwaliteit en applicatieprestaties.

/ Al uw verbindingen in één overzicht

Het maakt voor SD-WAN niet uit welke type verbindingen er gebruikt worden, de slimmigheid zit hem in de monitoring van deze verbindingen. Er wordt bijgehouden hoe snel en stabiel elke verbinding naar allerlei voorgedefinieerde clouddiensten is. Op deze manier wordt het best beschikbare pad naar de gebruikte applicatie genomen, op elk moment van de dag. Benieuwd naar de netwerkprestaties? Door middel van een read-only account op onze beheeromgeving krijgt u realtime inzicht in uw bandbreedtegebruik, netwerkkwaliteit en applicatieprestaties.

U kunt daarbij vertrouwen op onze kennis en ervaring. We monitoren de verbindingen en schakelen op een alternatief pad over op het moment dat bepaalde kernparameters (bandbreedte, latency, jitter) niet gehaald worden. We lossen problemen direct voor u op, zodat u zich alleen bezig hoeft te houden met uw onderneming. Dat is de garantie van Signet als uw netwerkpartner.

/ Integratie met bestaande netwerken

U hoeft niet te denken aan een complete nieuwbouw als uw wilt profiteren van de voordelen van SD-WAN. Samen met een Solutions Architect van Signet bekijken we hoe de SD-WAN oplossing gekoppeld kan worden aan bestaande netwerkonderdelen en gebruikte routingsprotocollen. Dit is meteen een goed moment om in kaart te brengen hoe uw netwerk geoptimaliseerd kan worden.

Een SD-WAN oplossing kan een verbetering van uw netwerkconnectiviteit én een kostenbesparing betekenen. Zeker wanneer u huurlijnen kunt opzeggen en alle apparatuur vanuit een tool worden gemonitord en beheerd.

/ In 4 stappen naar SD-WAN

Stap 1: Inventarisatie

Samen met onze Solutions Architect inventariseren we uw IT-infrastructuur en technische behoeften. Denk hierbij aan bandbreedte en beschikbaarheid.

Stap 2: Ontwerpen infrastructuur

Samen bekijken we welke SD-WAN oplossing het beste past in uw IT-infrastructuur: Simpel in gebruik, eenvoudig in beheer.

Stap 3: Migratie

Signet configureert van tevoren de SD-WAN hardware, die u na levering zelf eenvoudig kunt installeren. We stemmen samen het moment af zodat de migratie plaatsvindt op een moment dat u het beste uitkomt.

Stap 4: Nazorg

Na livegang helpt Signet met vragen en het oplossen van eventuele knelpunten. We beheren uw SD-WAN netwerk en de apparatuur voor de optimale continuïteit

/ Veelgestelde vragen over SD-WAN

We hebben de antwoorden op de veelgestelde vragen voor u op een rij gezet. Bekijk de FAQ.

/ Laat u adviseren voor de beste oplossing op maat

Bent u op zoek naar een partner die de prestaties van uw netwerk net zo serieus neemt als uzelf? Vraag dan nu een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze specialisten. Al 25 jaar creëren wij netwerkoplossingen voor bedrijven van ieder formaat. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we speciaal voor uw bedrijf kunnen aanbieden.