My Signet

/ Fiber Care

Altijd online dankzij back-upverbindingen

/ Een combinatie van glasvezel, DSL en 4G voor betrouwbare connectiviteit

Altijd online. Dit is waar Signet met haar voltallige team naar streeft. In de digitale wereld zijn we echter afhankelijk van meerdere factoren waardoor de connectiviteit niet altijd gewaarborgd blijft. Denk hierbij aan een storing in het glasvezelnetwerk, een kabelbreuk of een router welke defect is.

Wij begrijpen dat connectiviteit een levensader voor uw organisatie is en uw klanten, leerlingen, cliënten en leveranciers verwachten dat u altijd bereikbaar bent. Signet heeft met haar Fiber Care-dienst de oplossing in huis om uw bereikbaarheid te vergroten.

Meerdere verbindingen
Met Fiber Care van Signet bent u altijd verbonden omdat er meerdere verbindingen worden gebruikt. Mocht uw primaire verbinding uitvallen dan neemt de secundaire verbinding deze automatisch over. Fiber Care kan een combinatie zijn van glasvezel, DSL en 4G.

Wat onze Fiber Care-dienst onderscheidt van twee losse verbindingen is dat we ervoor zorgen dat de publieke IP-adressen (IPv4 én IPv6) die u gebruikt gelijk blijven via welk type verbinding dan ook. Zo blijft uw locatie of dienst online bij het omschakelen zonder dat u daarvoor zelf voorzieningen hoeft te treffen. Fiber Care werkt al met één managed router, maar om ook hierin volledige redundantie aan te bieden, kunnen we u voorzien van twee managed routers. Mocht een verbinding of een router uitvallen; u bent altijd online.

Altijd verbonden vanwege automatische failover
Fiber Care is gebaseerd op een volledig beheerde router op uw locatie. Hierop worden beide verbindingen gekoppeld. Op de WAN-zijde worden uw eigen IP-adressen via het BGP-protocol in het netwerk aangeboden aan het Signet-corenetwerk. Op deze manier wordt inkomend verkeer altijd op een primaire locatie aangeboden. In het geval van een uitval van één van uw verbindingen, wordt het inkomend én uitgaand verkeer automatisch via een back-upverbinding getransporteerd.

/ Waarom Signet Fiber Care?

De voordelen van Signet Fiber Care op een rij:

  • Compleet gemanaged, dus geen handmatige acties benodigd bij uitval van één van de infrastructuren.
  • Indien gewenst dubbel uitgevoerd, dus inclusief router redundancy.
  • Altijd up-to-date-software (upgrades).
  • Op afstand beheerd, u hebt hier geen omkijken naar (changes).
  • Geen vervanginvestering bij defect (inclusief back-up van de configuratie).
  • Zorgeloos gebruikmaken van uw verbinding.

/ Is Fiber Care altijd leverbaar?

Wanneer uw primaire verbinding door Signet wordt geleverd is Fiber Care altijd leverbaar. Wij zijn in staat om middels een extra glasvezelverbinding, een xDSL-verbinding of via 4G uw bedrijf redundant aan te sluiten en u hiermee meer zekerheid te leveren.

/ Laat u adviseren voor de beste oplossing op maat

Bent u op zoek naar een partner die de prestaties van uw netwerk net zo serieus neemt als uzelf? Vraag dan nu een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze specialisten. Al 25 jaar creëren wij netwerkoplossingen voor bedrijven van ieder formaat. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we speciaal voor uw bedrijf kunnen aanbieden.