My Signet

/ Servicelevel Signet internetdiensten

/ Kies het zakelijk internetabonnement dat bij u past

Al sinds 1996 is Signet de netwerkonafhankelijke internetprovider voor de zakelijke markt. Met zakelijk internet van Signet bent u verzekerd van betrouwbaar en stabiel zakelijk internet afgestemd op uw wensen tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. U kunt kiezen uit drie servicelevels: Essential, Business en Enterprise.

Selecteer het gewenste servicelevel in het orderproces om uw aanvraag af te ronden. Benieuwd welke variant het meest geschikt is voor uw bedrijf of wilt u meer informatie over wat Signet voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op voor advies op maat. Wij denken graag met u mee.

Essential
Business
Enterprise
Snelheid 50 Mbps tot 500 Mbps 50 Mbps tot 10 Gbps 50 Mbps tot 10 Gbps
Uptime-garantie 99,60% 99,90% 99,95%
Support 8x5 helpdesk 8x5 support engineering 24x7 support engineering
Login voor customer portal
24x7 support-engineering Optioneel
Vast IPv4- en IPv6-adres
Uitbreiding op IPv4- en IPv6-adressen mogelijk
Geen datalimiet of fair-usepolicy
Anti DDoS-bescherming
Anti DDoS-scrubbing Optioneel Optioneel
Servicemanagement lite

/ U hoeft niet afhankelijk te zijn van één netwerk

Wij werken intensief samen met meer dan 40 glasvezel-, DSL- en mobiele providers. Hierdoor zijn wij in staat om op vrijwel elke locatie in Europa connectiviteitsdiensten te leveren, uw vestiging(en) aan te sluiten en meerdere locaties moeiteloos aan elkaar te koppelen.

Benieuwd naar wat er op uw locatie(s) beschikbaar is of geeft de postcodecheck niet het gewenste resultaat? Er is altijd een connectiviteitsoplossing die aansluit op uw beschikbaarheids-, performance- en veiligheidseisen.

/ Onze klanten maken het verschil

Klanten

/ Veel andere bedrijven gingen u voor

Automotive-onderdelendistributeur Alliance Automotive Group Benelux, NXP Semiconductors, Breda Airport, scholengemeenschap De Rooi Pannen, afmeerspecialist KRVE Rotterdam, het electronicaconcern Philips, de wereldmarktleider in verlichting Signify en duizenden andere mkb- en groot zakelijke bedrijven zijn inmiddels via Signet direct met elkaar of met het internet verbonden.

Behalve internettoegang over glasvezel- en xDSL-netwerken leveren wij een compleet productaanbod inclusief straalverbinding, datacenterinternet, Fiber Care, VoIP-telefonie en MPLS-netwerkoplossingen.

/ Onze klanten maken het verschil

Klanten