signON

/ Doe de gratis Quickscan Connectivity

/ Te veel betalen voor uw connectiviteit? Dat kan ook anders!

Signet heeft alleen dit jaar al meer dan 100 mkb-bedrijven geholpen met besparingen tot wel 85%, door alle connectiviteitscontracten en netwerkoplossingen tegen het licht te houden en opnieuw uit te onderhandelen.

Primaire levensbehoefte voor uw bedrijf
Connectiviteit speelt een fundamentele rol in onze maatschappij en digitale economie. Zonder internet is er geen communicatie. Sterker nog: zonder internet is er geen business.

U wilt niet snijden in uw primaire levensbehoefte en zeker geen concessies doen aan kwaliteit, functionaliteit en productiviteit. Dat hoeft ook niet. Wij zijn er wel van overtuigd dat uw netwerkinfrastructuur kostenefficiënter kan. Heeft u recent uw contracten bekeken? Het kan lonen om deze eens kritisch onder de loep te nemen.

Weten wat u kunt besparen? Maak gebruik van onze gratis Quickscan Connectivity en zie wat er mogelijk is.

/ Bespaar én plant bomen

U kunt niet alleen uw connectiviteitskosten positief beïnvloeden met deze kostenbesparing, maar ook het milieu! Voor elke 100 euro die u maandelijks bespaart plant Signet 10 bomen. Zo compenseren we gezamenlijk de CO2-uitstoot en leveren we een tastbare bijdrage aan de wereld van morgen. Lees hier meer over dit initiatief.

/ Dé partner voor bedrijfskritische netwerkoplossingen

Signet is sinds 1996 dé partner voor bedrijfskritische netwerkoplossingen. Oplossingen die bijdragen aan het verlagen van uw kosten, het verbeteren van de netwerkbeveiliging, een hogere netwerkbeschikbaarheid bieden en bovendien een efficiëntere werkwijze voor uw medewerkers faciliteren. 

Signet is als zelfstandig merk onderdeel van team.blue Nederland. Naast Signet behoren onder andere TransIP en Proserve tot deze krachtige digitale enabler voor ondernemers. Als team met ruim 1200 professionals delen en combineren we relevante kennis, expertise en andere middelen, waardoor we als Signet sneller en efficiënter de beste oplossing voor u mogelijk maken.

/ Doe nu de gratis Quickscan

Weten wat u kunt besparen? Vul via het formulier uw gegevens in en ontdek of uw netwerkinfrastructuur kostenefficiënter kan. 

Na ontvangst van uw gegevens gaan onze specialisten aan de slag om te zien wat de best passende en meest kostenefficiënte oplossing is. Binnen 2 werkdagen ontvangt u per e-mail vrijblijvend een voorstel van ons.

Heeft u de gegevens nu niet bij de hand? Maar wilt u toch uw huidige netwerkoplossing eens kritisch tegen het licht houden met een van onze specialisten? Wij denken graag met u mee. Vul in dit geval alleen de postcode en uw e-mailadres en/of telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.