My Signet

/ Zakelijk internet vergelijken en kosten besparen?

/ Doe de gratis Quickscan van Signet

Kostenbesparing speelt een belangrijke rol voor elke ondernemer, vooral in deze tijd. Daarom hebben wij  de afgelopen maanden al meer dan 100 bedrijven uit het midden-en kleinbedrijf geholpen met besparingen op zakelijk internet en telefonie. 

Hoe doen we dat?
We zijn een onafhankelijke internetserviceprovider met meer dan 40 netwerkpartners waardoor wij altijd een passende en kostenefficiënte netwerkoplossing kunnen bieden. Door slim samen te werken en het aanbod van zakelijk internet te vergelijken op lokaal, nationaal en internationaal niveau vinden we vrijwel altijd een oplossing die minstens even goed is als wat u nu gebruikt. Maar dan tegen aanzienlijk lagere kosten!

Ook voor u!
We zijn er dan ook van overtuigd dat uw netwerkinfrastructuur kostenefficiënter kan en zoeken dit graag vrijblijvend voor u uit door middel van onze Quickscan. Laat uw gegevens achter via de onderstaande knop en we gaan gelijk voor u aan de slag met zakelijk internet vergelijken. Al binnen twee werkdagen krijgt u een voorstel op maat toegestuurd.

/ Altijd en overal online

"Zeker in deze tijd is het heel belangrijk dat de explosie van thuiswerken goed opgevangen kan worden. We kunnen gelukkig vertrouwen op Signet met één aanspreekpunt voor de totale infrastructuur. Hierdoor zijn de communicatielijnen ook nog eens erg kort. Heel belangrijk binnen ICT!”

Geoffrey Timmermans, IT Manager clusters Projectontwikkeling, Wonen en Restauratie & Renovatie bij Janssen de Jong Groep

/ Dé partner voor bedrijfskritische netwerkoplossingen

Signet is sinds 1996 dé partner voor bedrijfskritische netwerkoplossingen. Oplossingen die bijdragen aan goedkoper zakelijk internet voor u als klant, uw netwerkbeveiliging verbeteren en een hogere netwerkbeschikbaarheid bieden.

Ook zijn we als zelfstandig onderdeel lid van team.blue, een krachtige digitale enabler voor ondernemers. Als team met ruim 1400 professionals delen en combineren we relevante kennis, expertise en andere middelen, waardoor we als Signet sneller en efficiënter de beste oplossing voor u mogelijk maken.

/ Wie gebruiken zakelijk internet van Signet?

De Rooi Pannen
Ruim 8.000 leerlingen in Tilburg, Eindhoven en Breda zijn voorzien van een internetverbinding waarop te vertrouwen valt.
Amari Holdings
De proactieve houding binnen alle Signet-afdelingen is een grote plus, maar vooral de kennis van zaken over de technische oplossingen is voor ons doorslaggevend geweest in het maken van een keuze.
JLL
Signet is een belangrijke partner voor JLL. Dit door de stabiliteit van de dienstverlening, korte communicatielijnen en mogelijkheid om als single point of contact op te treden.

Klanten

/ Ontdek wat we voor u kunnen betekenen

Vul via het formulier uw gegevens in en ontdek of uw netwerkinfrastructuur kostenefficiënter kan. Al binnen twee werkdagen krijgt u een voorstel op maat toegestuurd.