My Signet

/ IPTV

/ Op veel locaties beschikbaar

IPTV is beschikbaar op locaties waar een netwerkverbinding van Signet aanwezig is. U hoeft geen coax aan te leggen om live televisie te kunnen kijken met onze TV-ontvanger. Dit is vooral handig voor hotelkamers, live beelden bij calamiteiten of in een wachtkamer. Als u op zoek bent naar nog meer flexibiliteit kunnen we IPTV ook via een tablet leveren.

/ Keuze uit uitgebreid zenderaanbod

U kunt kiezen uit twee pakketten: het basispakket met 31 zenders of het pluspakket met 60 zenders. Bij beide pakketten krijgt u 20 zenders in HD-kwaliteit, een elektronische programmagids, een TV-ontvanger, een interactief platform en de mogelijkheid om programma’s op te nemen via USB.

/ Uw eigen zender

Voor zorgverlenende diensten of de hospitalitybranche is het makkelijk om een eigen zender te hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld het menu tonen aan gasten, of patiënten herinneren aan het innemen van medicijnen. Door IPTV op deze manier slim in te zetten, kunt u eenvoudig informatie verspreiden en ophalen.

/ Advies op maat

Heeft u een vraag voor een van onze specialisten? Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden die wij speciaal voor uw bedrijf kunnen aanbieden. Hierdoor is er altijd een passende oplossing welke aansluit op uw business.