My Signet

/ Glasvezelinternet in Oss

/ Oss krijgt glasvezel. Signet heeft de internetoplossing

De samenwerking tussen E-Fiber en Signet biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met alle voordelen die glasvezel voor uw bedrijf kan bieden tegen een zeer scherp tarief.

Heeft u interesse om aan te sluiten? Bestel direct om gebruik te maken van deze aantrekkelijke instap. Signet is de 100% zakelijke provider op het E-Fiber netwerk en levert enkel zakelijke niet-overboekte 1:1 gegarandeerde verbindingen met een beschikbaarheidsgarantie van 99,9% met mogelijke uitbreiding naar 99.95%.

Bij elke verbinding ontvangt u standaard een vast IPv4-adres en IPv6-subnet en kunt u middels onze portal inzicht krijgen in uw verbinding en bijbehorende statistieken. Heeft u extra hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar met deskundig advies en lossen eventuele incidenten adequaat voor u op. Zo kunt u zich volledig richten op uw business.

Tarieven en pakketten

/ Wij denken graag met u mee

Bel ons: (085) 7470000

Mail ons: sales@signet.nl

Chat met ons: Stel uw vraag in de chat rechtsonder in het scherm

/ Klaar voor de toekomst

Nieuwe ontwikkelingen, diensten en toenemend gebruik van cloudtoepassingen maken de vraag naar meer bandbreedte alsmaar groter, maar vergen ook een stabiele internetverbinding. Glasvezel is hierop het antwoord! Het biedt uw organisatie toegang tot een supersnelle en zeer stabiele internetverbinding met een zeer hoge capaciteit. Daarbij is glasvezel veilig en betrouwbaar waardoor deze verbinding zeer geschikt is om delen van het complete netwerk én vestigingen onderling te koppelen.

Kies voor een betrouwbare zakelijke glasvezelverbinding van Signet via het E-Fiber glasvezelnetwerk. Hiermee bent u nu én in de toekomst voorbereid. Maakt u reeds gebruik van glasvezel en wilt u overstappen naar internet van Signet? Neem ook dan contact met ons op.

/ Onze klanten maken het verschil

De Rooi Pannen
Educatie en connectiviteit zijn een perfecte match, ongeacht de locatie.
Amari Holdings
In de maakindustrie is de gehele keten van productie tot levering steeds meer afhankelijk van IT. 
JLL
Internationale connectiviteitsoplossingen voor wereldleider in vastgoedadvies JLL.

Klanten

Signet is dé partner voor bedrijfskritische netwerkoplossingen. Door gebruik te maken van lokale, nationale en internationale netwerken heeft Signet voor iedere organisatie –  van mkb tot aan multinational –  een passende carrier-neutrale connectiviteitsoplossing.