My Signet

/ Anti-DDoS

Beschermd tegen aanvallen van buitenaf

/ Enkel legitiem verkeer richting uw server

Met onze Anti-DDoS-oplossing is uw netwerk beschermd tegen aanvallen van buitenaf en wordt de beschikbaarheid van uw bedrijfsapplicaties verhoogd.

Ons netwerk analyseert continu al uw verkeer om afwijkende patronen te herkennen. Ons Anti-DDoS-platform grijpt automatisch in wanneer een aanval of dreiging wordt gesignaleerd. We leiden al het verkeer dan om naar de Nationale Wasstraat (NaWas). Hier wordt het ‘vuile’ verkeer weggespoeld en komt enkel legitiem verkeer bij uw server aan.

Met Anti-DDoS van Signet ben je beschermd tegen volumetrische aanvallen en pin-pointed attacks tegen specifieke services. Zo blijft uw site of dienst gewoon online ondanks een aanval.

/ Maatregelen tegen DDoS-aanvallen

Sinds augustus worden verschillende organisaties in Nederland getroffen door DDoS-aanvallen die in sommige gevallen hebben geleid tot verstoring van online dienstverlening. De DDoS-aanvallen richten zich met name op vitale infrastructuur, zo meldt ook het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC). De impact van de aanvallen kan dus potentieel groot zijn doordat de netwerken van isp’s worden geraakt en zowel de isp’s als de eindgebruikers hier last van ondervinden. Regelmatig ontvangen wij vragen over dit onderwerp. Lees onze best practices op het gebied van DDoS-bescherming.

/ Advies op maat

Heeft u een vraag voor een van onze specialisten? Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden die wij speciaal voor uw bedrijf kunnen aanbieden. Hierdoor is er altijd een passende oplossing welke aansluit op uw business.