/ Zakelijke telefonie

Onbeperkt bellen naar vast en mobiel

/ Onbeperkt bellen

Met telefonie van Signet kan je voor een vast bedrag onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Doe je ook zaken buiten Nederland dan hebben wij ook een onbeperkt Europa-abonnement beschikbaar.

Bel je niet veel, dan is het ook mogelijk om een abonnement af te sluiten waar de gesprekstarieven los worden berekend.

Europa onbeperkt

Onbeperkt bellen naar vast en mobiel binnen Europa

Nederland onbeperkt

Onbeperkt bellen naar vast en mobiel binnen Nederland

/ Fraudepreventie

Standaard is fraudepreventie inbegrepen. Worden er ineens verdacht veel gesprekken naar het buitenland gemaakt, wat tot hoge kosten leidt, dan grijpt Signet in. Zo voorkomen wij onterechte hoge kosten voor jou en onszelf. Wil jij jouw eigen telefonieverkeer nog beter beschermen? Maak dan gebruik van onze Secure Voice.

/ Flexibiliteit

Ben jij al in bezit van een nummerblok? Dan kan je deze gemakkelijk overzetten naar Signet. Heb je nog geen telefoonnummer? Wij bieden ook 085-bedrijfsnummers aan. Daarnaast maak je zelf de keuze om onze telefonie eventueel te combineren met één van onze verbindingen.

/ Ben je ergens naar op zoek?

We weten dat tijd erg belangrijk is, daarom willen we dat je snel en eenvoudig vindt wat je zoekt.

/ Liever iemand persoonlijk spreken?

Heb je een vraag voor een van onze specialisten? Zij kunnen jou alles vertellen over de mogelijkheden die wij speciaal voor jouw bedrijf kunnen aanbieden. Hierdoor is er altijd een passende oplossing welke aansluit op jouw business.

Onur Uzum

Support service engineer

Hoi, ik ben Onur, sinds 2018 werk ik voor Signet als service engineer op de supportafdeling. Mocht je een probleem of vraag hebben sta ik altijd voor je klaar. Mijn motto: ik ben pas blij als de klant geholpen is.

support@signet.nl
085 747 00 00

Adrie Rijnart

Senior support engineer

Onze afdeling is een one-stop loket waar klanten van melding tot oplossing terecht kunnen. Door mijn lange ervaring en brede expertise vorm ik tevens de achtervang voor mijn collega's.

support@signet.nl
085 747 00 00

Anouk Stabel

Service delivery

Hallo, mijn naam is Anouk Stabel en ben samen met mijn collega’s van de afdeling service delivery het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers. Heb je vragen over de oplevering van je aanvraag dan ben je bij mij aan het juiste adres!

info@signet.nl
085 747 00 00