My Signet

ISO certificeringen

/ Signet is ISO en NEN gecertificeerd

Signet is ISO 27001, ISO 9001 en NEN 7510 gecertificeerd. Hiermee voldoen wij aan de hoogste internationale veiligheidsnormen voor informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement. Alle onderdelen zijn integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering en de bedrijfscultuur van Signet en de andere merken binnen team.blue. Dit zorgt voor een cultuur waarin iedereen dezelfde kwaliteit nastreeft, elkaar scherp houdt en waar continue structurele verbeteringen de norm zijn. U kunt u er op vertrouwen dat de processen, de kwaliteit en de veiligheid bij ons geborgd is.

/ ISO 27001

De ISO 27001 is een internationale standaard voor het procesmatig implementeren, onderhouden en verbeteren van de security van een organisatie. Bij de certificering wordt ons gehele security-beleid gecontroleerd. Daarbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar risicobeheersing, incident management en het security-bewustzijn binnen Signet. Voor onze klanten betekent dit certificaat dat security is verweven met alles wat we doen en we continu bezig zijn met verbetering van onze security. Het doel: de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van alle gegevens binnen de organisatie beschermen.

/ ISO 9001

ISO 9001 is de wereldwijd erkende norm voor kwaliteitsmanagement. Een maatstaf voor en uiting van transparantie en betrouwbaarheid, met aandacht voor alle processen binnen de organisatie waarmee gewerkt wordt aan producten of diensten die voldoen aan de behoeften, eisen en wensen van de klant. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken of we ons bezighouden met het voldoen aan de eisen van onze klanten, het verhogen van onze klanttevredenheid en risico’s voor Signet onder controle hebben.

/ NEN 7510

De NEN 7510 is de Nederlandse norm voor security in de zorgsector. De norm schrijft een aantal aandachtsgebieden voor zoals privacy en het op controleerbare wijze inrichten van security maatregelen.

/ Meer informatie?

Heeft u vragen over onze werkwijze? Wij vertellen u er graag meer over. Stel uw vraag in de chat rechtsonder in het scherm, telefonisch via (085) 7470000 of stuur een e-mail naar info@signet.nl.