My Signet

/ Signet bestaat 25 jaar!

Datum:

Hoera, Signet bestaat 25 jaar!  Een feestelijke mijlpaal waar we graag met u bij stilstaan. 

Al sinds 1996, slechts enkele jaren na de commerciële intrede van het internet, geeft Signet invulling aan de connectiviteitsbehoeften van bedrijven. De eerste jaren als allround-ICT dienstverlener en vandaag de dag als dé specialist op het gebied van netwerkoplossingen voor bedrijven in binnen- en buitenland.

In 25 jaar is er veel veranderd. Internet en connectiviteit hebben vernieuwing en vooruitgang mogelijk gemaakt. Het heeft onze levens veranderd en zijn een niet meer weg te denken basisbehoefte. Signet heeft in de afgelopen 25 jaar enorme ontwikkelingen doorgemaakt. Het enige dat niet veranderd is, is onze drive en passie om de beste oplossing voor onze klanten mogelijk te maken. En daar zijn we trots op!

Reis met ons mee door de tijd.

Wij blijven constant in beweging en onszelf ontwikkelen. We zorgen ervoor dat onze klanten altijd en overal online zijn. Dat doen we al 25 jaar en dat blijven we doen. Dankzij u als klant, partner, netwerkleverancier, relatie, collega en oud-collega zijn we uitgegroeid tot het prachtige bedrijf dat we vandaag de dag zijn. Dank jullie wel! 

25 jaar Signet

Wie jarig is, trakteert! Gratis dubbele bandbreedte op iedere nieuwe verbinding

Ons 25-jarig jubileum vieren we en dat doen we graag met u. Profiteer nu van onze verdubbelaarsactie! Bij iedere nieuwe verbinding verdubbelen wij de bandbreedte. Benieuwd naar de actievoorwaarden? Ga naar https://www.signet.nl/nieuws/signet-bestaat-25-jaar-actie/. Let op! Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2021. 

Uiteraard gaan wij dit bijzondere jubileum de komende tijd nog verder vieren met onder meer onze klanten én nieuwe klanten. We houden u op de hoogte.

Deel dit artikel