My Signet

/ Jubileumactie: Profiteer van dubbele bandbreedte tegen een lager tarief

Datum:

Goed nieuws! Om ons 25-jarig jubileum te vieren hebben we onze verdubbelaarsactie ingezet. Dit betekent dat u kunt profiteren van extra bandbreedte tegen een lager tarief. Wij hebben al veel klanten blij gemaakt met een nieuwe glasvezelverbinding van Signet. En daar gaan we mee door.

Wilt u een snelle, veilig en flexibele internetverbinding? Met zakelijk glasvezel kunt u onbeperkt browsen, e-mailen en even snel up- als downloaden. Dat maakt uw werk makkelijker! Laat uw interesse achter via de button hieronder en ontvang vrijblijvend een prijsopgave, tijdelijk met deze speciale jubileumkorting die uw volledige contractperiode bij Signet geldig blijft.

Klik hier voor uw dubbele bandbreedte

Signet werkt met meer dan 40 verschillende providers intensief samen en we leveren onze diensten via verschillende infrastructuren. U kunt ook uit verschillende servicelevels kiezen. Zo is er altijd een internetabonnement dat aansluit op uw wensen. En dat met de verdubbelaarsactie tegen een zeer aantrekkelijk tarief!

U krijgt dus 500 Mbps voor de prijs van 200 Mpbs. Kiest u voor het Business servicelevel, dan ziet uw voordeel er als volgt uit.

Tarief per maand Reguliere BandbreedteBandbreedte Verdubbelaarsactie
 € 60,00 50 Mbps 100 Mbps
 € 110,00 100 Mbps 200 Mbps
 € 165,00 200 Mbps 500 Mbps
 € 300,00 500 Mbps 1000 Mbps / 1 Gbps

Vraag via het formulier naar de mogelijkheden. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat passend bij uw bedrijfslocatie(s).


/ Actievoorwaarden

  • Geldig op de volgende bandbreedtes: 100 Mbps, 200 Mbps, 500 Mbps, 1000 Mbps;
  • Alleen geldig op nieuwe glasvezelverbindingen;
  • Toe te passen op alle servicelevels;
  • De actievoorwaarden zijn niet van toepassing op andere actietarieven;
  • Speciaal actietarief is geldig gedurende uw volledige contractperiode bij Signet;


/ Wij denken graag met u mee

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Wij denken graag met u mee voor de best passende oplossing. Voor nu én de toekomst. Neem contact op via (085) 7470000, stuur een e-mail naar sales@signet.nl of stel uw vraag via de live chat rechtsonder in het scherm. 

Deel dit artikel