My Signet

/ Goed nieuws! Signet en Glasnet Veghel bundelen de krachten

Datum:

Signet en Glasnet Veghel bundelen de krachten om betrouwbaar en betaalbaar glasvezelinternet beschikbaar te maken voor het totale Veghelse, Erpse en Schijndelse bedrijfsleven.

Begin 2020 hebben wij onze bestaande klanten op het netwerk laten meeprofiteren van de samenwerking door de facturatie te bundelen, meer bandbreedte gratis aan te bieden en/of de maandelijkse kosten te verlagen. Om de overstap naar glasvezel voor alle bedrijven op de bedrijventerreinen in deze regio toegankelijk te maken, hebben we nu een aantrekkelijk aanbod beschikbaar gesteld met een forse korting van maar liefst 65% op de eenmalige aansluitkosten.

Partners sinds 2008

Signet is sinds de start van Glasnet Veghel in 2008 een vaste zakelijke internetprovider op het netwerk. In Veghel, Erp en Schijndel zijn al 150 bedrijven voorzien van glasvezelinternet van Signet via het netwerk van Glasnet Veghel.

Lokale betrokkenheid

De samenwerking tussen een ervaren internetprovider en een lokaal netwerk biedt voordelen voor de klant. Signet biedt haar connectiviteitsdiensten sinds 1996 aan de zakelijk markt. Wij weten als geen ander wat er allemaal mogelijk is op het gebied van connectiviteit en waar de best passende oplossing aan moet voldoen. Persoonlijk service met aandacht voor het belang van de klant staat hierbij voorop.

Bas Schonck, accountmanager bij Signet, benadrukt dat de werkwijze van Glasnet Veghel goed past in de bedrijfsfilosofie van Signet. “Signet streeft te allen tijden naar onafhankelijke oplossingen en advies voor kleine tot grote ondernemingen op basis van de wensen en eisen van de de klant.  Of het nu gaat om een verbinding via een lokaal netwerk of een oplossing waarbij een nationaal of internationaal netwerk het beste past".

Glasnet Veghel zit wat dit betreft ook boven op de belangen van de bedrijven in Veghel, Erp en Schijndel. Onderscheidende punten zijn de goede performance, eigen zeggenschap, lokale betrokkenheid, snelle contacten en directe oplossingen. “Wij zijn een lokaal glasvezelnetwerk van en voor lokale ondernemers”, aldus operationeel directeur bij Glasnet Veghel, Jos van Asten.

Overstappen op glasvezel?

Bent u ondernemer in Veghel, Erp of Schijndel en profiteert u nog niet van de vele voordelen die glasvezel te bieden heeft? Dit is uw kans om met uw bedrijf de stap voorwaarts te maken.

Met glasvezel bent u voorbereid voor nu én de toekomst. Heeft u vragen of extra hulp nodig? Signet en Glasnet Veghel staan voor u klaar!

Lees meer over het aanbod en de voorwaarden op de speciale actiepagina.

Deel dit artikel