/ IP-Private network

/ Jouw locaties, jouw netwerk

Voor het verbinden van meerdere kantoorpanden in één netwerk heeft Signet haar IP-Private Network (IP-PN). Hiermee wordt een privénetwerk gerealiseerd dat niet over het internet wordt gerouteerd. Jij kan je bedrijfspanden nu beheren zoals je dat ook zou doen als ze in jouw lokale netwerk aanwezig waren. In combinatie met een Managed Router hoef je er helemaal niet meer naar om te kijken.

/ Voorspelbaar en veilig

Doordat een IP-PN niet via het internet gerouteerd wordt, is jouw performance altijd voorspelbaar. De (minimale) latency en jouw bandbreedtes zijn constant. Zo blijft je dienstverlening voorspelbaar.

Niet direct aangesloten zijn op het internet heeft meerdere voordelen. Zo loop je geen risico op DDoS-aanvallen en kun je centraal een firewall inzetten in plaats van op elke vestiging apart. Dit scheelt weer in de kosten en in het beheer.

/ Ben je ergens naar op zoek?

We weten dat tijd erg belangrijk is, daarom willen we dat je snel en eenvoudig vindt wat je zoekt.

/ Liever iemand persoonlijk spreken?

Heb je een vraag voor een van onze specialisten? Zij kunnen jou alles vertellen over de mogelijkheden die wij speciaal voor jouw bedrijf kunnen aanbieden. Hierdoor is er altijd een passende oplossing welke aansluit op jouw business.