/ OpenStack Connect

/ Verbind direct met CloudVPS OpenStack

Haal de productie- en ontwikkelomgeving van jouw applicatie dichterbij. Om direct met CloudVPS OpenStack te verbinden en de gebruikerservaring te verhogen, is er directe connectiviteit nodig tussen de lokale omgeving en de (publieke) OpenStack cloud. Je kunt nu profiteren van directe cloud connectivity met CloudVPS OpenStack doordat OpenStack Connect is toevoegd aan de Cloud Connect dienst van Signet.

Eigen controle

met een privéverbinding

Snelle reacties

met lage latency

Strakke beveiliging

voor jouw verbinding

/ OpenStack Connect

Een directe verbinding wordt aangeraden voor productieomgevingen. Het zorgt voor lage latency en gegarandeerde doorvoersnelheden. Zo kan jij bouwen aan je eigen cloudapplicaties, Edge-computing inzetten, een hybride of multi-cloud datacenterstrategie implementeren of jouw kantoor direct op Office365 aansluiten.

/ Betrouwbaar en snel

De verbinding naar jouw CloudVPS OpenStack-omgeving is een private verbinding (het Cloud Connect Circuit), die niet via het publieke internet loopt. OpenStack Connect-verbindingen zijn daarmee betrouwbaarder, hebben een hogere doorvoersnelheid, lagere latency en betere beveiliging. Daarnaast kun je kosten besparen en een kwaliteitsniveau realiseren dat je nooit met een traditionele VPN zult bereiken.

/ Build Hybrids

Bouw hybride toepassingen waarmee je in staat bent om gegevens uit te wisselen tussen on-premise en cloud zonder in te leveren op het gebied van veiligheid of prestaties. Versleep workloads, databases en apps alsof ze lokaal staan zonder dat je je zorgen hoeft te maken over bandbreedte kosten.

/ Probeer OpenStack

Wij bieden jou twee weken lang gratis volledige toegang tot OpenStack. 

/ Liever iemand persoonlijk spreken?

Heb je een vraag voor een van onze specialisten? Zij kunnen jou alles vertellen over de mogelijkheden die wij speciaal voor jouw bedrijf kunnen aanbieden. Hierdoor is er altijd een passende oplossing welke aansluit op jouw business.

/ Ben je ergens naar op zoek?

We weten dat tijd erg belangrijk is, daarom willen we dat je snel en eenvoudig vindt wat je zoekt.