/ Azure ExpressRoute

/ Verbind direct met de Microsoft Cloud

Haal je applicatie en ontwikkelomgeving dichter bij huis. Om een hybride cloud te creëren en daarmee een positieve gebruikerservaring te realiseren, is er connectiviteit nodig tussen de lokale omgeving en de (publieke) cloud. Je kunt nu profiteren van directe cloud connectivity met Microsoft Azure door middel van de Microsoft ExpressRoute via het nieuwe Cloud Connect.

Eigen controle

met een privéverbinding

Snelle reacties

met lage latency

Strakke beveiliging

voor jouw verbinding

/ De snelweg naar Azure Cloud

In dit geval wordt er een directe verbinding gemaakt tussen de Azure Cloud-datacenters en infrastructuur op jouw locatie- of colocatie-omgeving. De verbinding naar jouw Azure-omgeving is een eigen verbinding (Cloud Connect Circuit), die niet via het publieke internet loopt.

/ Bouw hybride toepassingen

Met de voorspelbare en betrouwbare verbindingen met hoge doorvoer van ExpressRoute bouw je toepassingen voor Azure, zonder in te leveren op het gebied van veiligheid of prestaties. Neem bijvoorbeeld een intranettoepassing in Azure en daarbij gebruikers verifiëren met een on-premises Active Directory-service en zo alle bedrijfsgebruikers bedienen zonder dat er ooit verkeer via het openbare internet loopt.

/ Ben je ergens naar op zoek?

We weten dat tijd erg belangrijk is, daarom willen we dat je snel en eenvoudig vindt wat je zoekt.

/ Liever iemand persoonlijk spreken?

Heb je een vraag voor een van onze specialisten? Zij kunnen jou alles vertellen over de mogelijkheden die wij speciaal voor jouw bedrijf kunnen aanbieden. Hierdoor is er altijd een passende oplossing welke aansluit op jouw business.