/ AWS Direct Connect

/ Verbind direct met AWS

Haal rekenkracht, storage en databases in AWS dichter bij huis. Om direct met Amazon te verbinden, is er connectiviteit nodig tussen de lokale omgeving en de (publieke) cloud. Jij kunt nu profiteren van directe cloud connectivity met Amazon Web Services (AWS) door middel van de AWS Direct Connect via het nieuwe Cloud Connect van Signet.

Eigen controle

met een privé verbinding

Snelle reacties

met lage latency

Strakke beveiliging

voor jouw verbinding

/ AWS Direct Connect

Wil je de voorspelbaarheid en bereikbaarheid van uw connectie met AWS verbeteren? Kies dan voor de AWS Direct Connect. In dit geval wordt er een directe verbinding gemaakt tussen de datacenters van Amazon en infrastructuur op jouw locatie- of colocatie-omgeving. De verbinding naar jouw AWS-omgeving is een private verbinding (het Cloud Connect Circuit), die niet via het publieke internet loopt.

/ Bouw hybride toepassingen

Met hybride toepassingen ben je in staat om gegevens uit te wisselen tussen on-premise en cloud zonder in te leveren op het gebied van veiligheid of prestaties. Versleep workloads, databases en apps alsof ze lokaal staan zonder dat je je zorgen hoeft te maken over bandbreedte kosten.

/ Ben je ergens naar op zoek?

We weten dat tijd erg belangrijk is, daarom willen we dat je snel en eenvoudig vindt wat je zoekt.

/ Liever iemand persoonlijk spreken?

Heb je een vraag voor een van onze specialisten? Zij kunnen jou alles vertellen over de mogelijkheden die wij speciaal voor jouw bedrijf kunnen aanbieden. Hierdoor is er altijd een passende oplossing welke aansluit op jouw business.