/ Cloud connect

/ Directe koppeling met jouw cloud

Met Signet Cloud Connect verbinden wij je direct met jouw cloud naar keuze. Of dit nu Microsoft Azure, Amazon Web Services, CloudVPS OpenStack of een andere cloud is. Dit kunnen we zowel enkelvoudig als redundant uitvoeren afhankelijk van jouw behoeftes.

/ Jouw cloud altijd dichtbij

Een directe verbinding wordt aangeraden voor productieomgevingen. het zorgt voor lage latency en gegarandeerde doorvoersnelheden. Zo kan jij bouwen aan je eigen cloudapplicaties, Edge-computing inzetten, een hybride of multi-cloud datacenterstrategie implementeren of jouw kantoor direct op Office365 aansluiten.

/ Ben je ergens naar op zoek?

We weten dat tijd erg belangrijk is, daarom willen we dat je snel en eenvoudig vindt wat je zoekt.

/ Liever iemand persoonlijk spreken?

Heb je een vraag voor een van onze specialisten? Zij kunnen jou alles vertellen over de mogelijkheden die wij speciaal voor jouw bedrijf kunnen aanbieden. Hierdoor is er altijd een passende oplossing welke aansluit op jouw business.

Onur Uzum

Support service engineer

Hoi, ik ben Onur, sinds 2018 werk ik voor Signet als service engineer op de supportafdeling. Mocht je een probleem of vraag hebben sta ik altijd voor je klaar. Mijn motto: ik ben pas blij als de klant geholpen is.

support@signet.nl
085 747 00 00

Adrie Rijnart

Senior support engineer

Onze afdeling is een one-stop loket waar klanten van melding tot oplossing terecht kunnen. Door mijn lange ervaring en brede expertise vorm ik tevens de achtervang voor mijn collega's.

support@signet.nl
085 747 00 00

Anouk Stabel

Service delivery

Hallo, mijn naam is Anouk Stabel en ben samen met mijn collega’s van de afdeling service delivery het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers. Heb je vragen over de oplevering van je aanvraag dan ben je bij mij aan het juiste adres!

info@signet.nl
085 747 00 00