My Signet

/ Aansluiting op het netwerk van Breedband Tilburg

/ Voordelig glasvezel voor alle bedrijven in regio Tilburg

Samen met Breedband Tilburg biedt Signet zeer betrouwbare en snelle internet verbindingen aan. Gezien het hoogwaardige Breedband Tilburg netwerk is er zelden sprake van een storing en zijn hoge snelheden mogelijk. In combinatie met onze Fibercare dienst heeft u de ideale oplossing. 

Het netwerk van Breedband Tilburg is georiënteerd in Tilburg zelf natuurlijk maar ook omliggende plaatsen als Udenhout, Berkel-Enschot, Oisterwijk en Goirle. Voor de middelgrote en grote organisaties heeft Breedband Tilburg de ideale oplossingen. Naast internet kunnen ook datacenter koppelingen geboden worden, zoals met Signet Datacenter Interconnect. 

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

/ Voordelen op een rijtje

Snelheden tot 1 Gbps of meer

Grote hoeveelheden data verzenden en ontvangen

Persoonlijke service en support

99,9% gegarandeerde beschikbaarheid

Geen datalimiet of fair-usepolicy

Vast IP-adres (IPv4 én IPv6)

/ Profiteer van deze samenwerking

Profiteer ook van deze unieke samenwerking die uw bedrijfskosten aanzienlijk verminderen. Bij Signet en Breedband Tilburg kunt u rekenen op een persoonlijke service en staan uw belangen centraal. Met een schat aan ervaring weten wij niet alleen wat er nu speelt, maar zorgen we er ook voor dat uw organisatie klaar is voor de toekomst.

/ Waarom zakelijk glasvezel?

Over het algemeen doet internet het gewoon. Maar wat als de verbinding uitvalt of heel traag is? Als u vanaf huis grote bestanden wilt uploaden en delen met collega’s? U wilt werken met meerdere access points? U wilt de volgende stap maken met werken in de cloud of een extra locatie aan het netwerk koppelen? Glasvezel is hierop het antwoord!

/ Wij denken graag met u mee

Bel ons: (085) - 7470000

Mail ons: sales@signet.nl