My Signet

/ Pro_Install

/ Pro_Install & Signet, al sinds 2008 een duurzaam partnership

Pro_Install, groeiende aanbieder van totaaloplossingen in de IT in voornamelijk Waalwijk en omgeving, is al meer dan 10 jaar deelnemer binnen het partnerprogramma van Signet. Binnen het totaalpakket van IT-oplossingen die Pro_Install haar klanten biedt, is connectivity een belangrijk onderdeel. Voor deze diensten werken Pro_Install en Signet al vele jaren naar tevredenheid samen.

De diensten van Pro_Install stoppen niet met het leveren van computers en een server maar gaan veel verder dan dat. Deze Signet-partner draagt ook zorg voor IP-telefonie, mobiele telefonie, online (back-up)oplossingen, internetdiensten zoals hosting en de internetverbinding zelf.

"Deze diensten leveren wij aan de warme bakker op de hoek maar ook aan veel grotere bedrijven met meerdere vestigingen door heel het land" vertelt Robbert van der Gouw, directeur van Pro_Install. "Door te blijven focussen op onze corebusiness hebben wij een groot en divers klantenportfolio opgebouwd dat vraagt om een breed IT- portfolio.”

/ Eerste raakvlakken met Signet al in 2008!

In 2008 is op initiatief van de Gemeente Waalwijk in samenwerking met ParkNed een lokaal glasvezelnetwerk uitgerold. Uit het opvolgende vraagbundelingstraject kwamen de eerste raakvlakken tussen Pro_Instal en Signet al naar boven. Die zijn inmiddels uitgemond in een jarenlange en goede samenwerking. Van der Gouw vindt met name de communicatie een belangrijk aspect: “De toegankelijkheid, korte lijnen en de technische kennis die Signet in huis heeft, is erg belangrijk en maken dat de samenwerking goed verloopt”. Vandaag de dag levert Signet een variëteit aan internetdiensten en IP-telefonie aan Pro_Install.

/ Technische kennis bij Signet

“Met de technische kennis zit het bij Signet goed” aldus Van der Gouw. “Ook de directe bereikbaarheid van de supportdesk maakt dat het prettig zaken doen is. Pro_Install levert kwaliteitsdiensten tegen een scherp tarief. Het ontzorgen van en meedenken met klanten is ontzettend belangrijk voor zowel Pro_install als Signet zelf”.

/ Proactieve samenwerking

Gevraagd naar het grootste pluspunt van Signet is Van der Gouw duidelijk: “De proactieve houding van de afdeling Sales tot en met de afdeling Service delivery, die je op de hoogte houden van de levering van de diensten”.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over deze samenwerking of over Signet in het algemeen.