signON

/ Glasvezelinternet in Oss

/ Oss krijgt glasvezel. Signet heeft de internetoplossing

De samenwerking tussen E-fiber en Signet biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met alle voordelen die glasvezel voor jouw bedrijf kan bieden tegen een zeer scherp tarief.

Met glasvezel heb je een schaalbare, zakelijke internetverbinding en beschik je over een bandbreedte tot 1Gbit/s. Signet is de 100% zakelijke provider op het E-fiber netwerk en levert enkel zakelijke niet-overboekte 1:1 gegarandeerde verbindingen met een beschikbaarheidsgarantie van 99,9%.
Deze beschikbaarheidsgarantie is zelfs uit te breiden naar 99.95% wanneer je kiest voor FiberCare met 4G fallback.  

Bij elke verbinding ontvang je standaard een vast IPv4-adres en IPv6-subnet en kun je middels onze portal inzicht krijgen in je verbinding en bijbehorende statistieken. Onze tweedelijns support staat op werkdagen van 8:30 tot 17:30 voor je klaar om eventuele problemen direct op te lossen. Dit is uit te breiden naar 24/7 support zodat je 24 uur per dag, 7 dagen in de week op onze ervaren engineers terug kunt vallen in het geval van calamiteiten. 

Tarieven en pakketten

“Wij werken al jarenlang samen met Signet en zijn zeer tevreden over de stabiele diensten die Signet levert. De medewerkers van de klantenservice weten waar ze het over hebben en grijpen snel en accuraat in wanneer het moet. Dat geeft ons een geruststellend gevoel. Daarbij biedt Signet hoge kwaliteit tegen de juiste prijs.”

- John Veld, directeur/eigenaar bij TB][Nederland

/ Ons aanbod

100 Mbps
200 Mbps
500 Mbps
E-FIBER OSSE-FIBER OSSE-FIBER OSS
100% zakelijk glasvezel 100% zakelijk glasvezel 100% zakelijk glasvezel
100/100 Mbit/s 200/200 Mbit/s 500/500 Mbit/s
Geen overboeking (1:1) Geen overboeking (1:1) Geen overboeking (1:1)
Standaard vast IP-adres Standaard vast IP-adres Standaard vast IP-adres
99,9% uptime garantie 99,9% uptime garantie 99,9% uptime garantie
36 maanden

€ 50,- per maand

Eenmalig € 99,-
36 maanden

€ 65,- per maand

Eenmalig € 99,-
36 maanden

€ 95,- per maand

Eenmalig € 99,-

/ Wij denken graag met je mee

Bel ons: (085) 7470000

Mail ons: sales@signet.nl

/ Klaar voor de toekomst

Nieuwe ontwikkelingen, diensten en toenemend gebruik van cloudtoepassingen maken de vraag naar meer bandbreedte alsmaar groter, maar vergen ook een stabiele internetverbinding. Glasvezel is hierop het antwoord! Het biedt jouw organisatie toegang tot een supersnelle en zeer stabiele internetverbinding met een zeer hoge capaciteit. Daarbij is glasvezel veilig en betrouwbaar waardoor deze verbinding zeer geschikt is om delen van het complete netwerk én vestigingen onderling te koppelen.

Kies voor een supersnelle en betrouwbare zakelijke glasvezelverbinding van Signet via het E-fiber glasvezelnetwerk. Hiermee ben je voorbereid voor nu én de toekomst. Maak je reeds gebruik van glasvezel en wil je overstappen naar internet van Signet?  Neem ook dan contact met ons op.

/ Onze klanten maken het verschil

De Rooi Pannen
Educatie en connectiviteit zijn een perfecte match, ongeacht de locatie.
Amari Holdings
In de maakindustrie is de gehele keten van productie tot levering steeds meer afhankelijk van IT. 
JLL
Internationale connectiviteitsoplossingen voor wereldleider in vastgoedadvies JLL.

Klanten

Signet is sinds 1996 dé netwerkonafhankelijke internetprovider voor de B2B-markt. Als onderdeel van team.blue (fusie van Combell en TransIP) bedienen we met ruim duizend medewerkers gezamenlijk meer dan 1,2 miljoen klanten in Europa. Signet biedt voor elke connectiviteitsuitdaging de best passende oplossing, gebaseerd op jouw beschikbaarheids-, performance- en veiligheidseisen. Bovendien hanteren we een persoonlijke vlotte service en krijg je één aanspreekpunt voor jouw gehele connectiviteitsketen.