/ Alarm over IP

/ Alarmtransmissie

Met Alarm over IP is een dure en ingewikkelde alarmoplossing voor jouw bedrijf overbodig geworden. Signet levert jou alarmtransmissie ten behoeve van AL2-alarminstallaties naar ASB-Security. Hiervoor maken wij gebruik van een rechtstreekse verbinding over jouw glasvezel- of DSL-aansluiting naar ASB-Security. 

Een gesloten circuit

Ten behoeve van netwerktransport naar ASB-Security

AL2

Geschikt voor AL2-alarmtransmissie

Support

Helpdeskondersteuning tijdens kantoortijden

/ Specificaties

Om gebruik te maken van netwerktransport naar ASB-Security heb je een aparte verbinding nodig. Deze dienst voorziet in rechtstreeks netwerktransport (alarmtransmissie) tussen jouw IP-alarminstallatie en ASB-Security. Je bent zelf verantwoordelijk voor een contract met ASB-Security en een correcte installatie door jouw alarminstallateur. Signet verzorgt enkel het transport over een gesloten netwerk naar ASB-Security. 

/ Beschikbaarheid

De beschikbaarheidsgarantie van het netwerk is afhankelijk van het onderliggende netwerk. De minimale beschikbaarheid van deze dienst is 99%.

/ Ben je ergens naar op zoek?

We weten dat tijd erg belangrijk is, daarom willen we dat u snel en eenvoudig vindt wat je zoekt.

/ Liever iemand persoonlijk spreken?

Heb je een vraag voor een van onze specialisten? Zij kunnen jou alles vertellen over de mogelijkheden die wij speciaal voor jouw bedrijf kunnen aanbieden. Hierdoor is er altijd een passende oplossing welke aansluit op jouw business.